Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Adolescent de 16 ani din Alba Iulia, cercetat în 27 cazuri de furt din imobile. A fost reţinut de poliţişti alături de un alt tânăr din oraş

Publicat

Un adolescent în vârstă de 16 ani şi un tânăr de 29 de ani au fost reţinuţi de poliţiştii din Alba Iulia, fiind suspecţi principali în nouă cazuri de furt reclamate în municipiu. Aceştia au sustras scule şi cabluri de instalații electrice, estimate la valoarea de 9.500 de lei, din case în construcţie, beciuri şi garaje din oraş. Minorul este cercetat şi în alte dosare pentru furt, adunând 27 de fapte penale.

Joi, poliţiştii de investigaţii criminale împreună cu cei de ordine publică din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia i-au identificat şi reţinut pe N.R. (16 ani) şi D.P.C. (29 de ani), ambii din Alba Iulia, care sunt principalii suspecţi de comiterea a nouă furturi.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, a rezultat că în perioada octombrie 2012 – octombrie 2013, cei doi suspecţi au comis nouă furturi din case aflate în construcţie şi din anexe ale acestora, dar şi din beciuri şi garaje situate pe raza municipiului Alba Iulia, de unde au sustras diverse scule şi cabluri de instalații electrice, bunuri în valoare totală de 9.500 de lei.

Faţă de cei doi suspecţi a fost luată măsura reţinerii, pe bază de ordonanță, urmând să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

N.R. mai este cercetat de către poliţiştii din Alba Iulia şi în alte dosare penale, privind 18 furturi din locuinţe şi din autoturisme, comise fie singur, fie în complicitate cu alţi suspecţi, pe raza municipiului Alba Iulia.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activităţi infracționale a suspecţilor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Anonim

    vineri, 04.10.2013 at 15:41

    de ce nu le dati numele complet…aveti anumite interese? in alte articole specificati de nu stiu cate ori numele persoanelor!?!?!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax