Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Adolescent de 16 ani din Blaj dat în urmărire pentru furt, prins de poliţişti. Este condamnat la internare într-un centru de reeducare pentru minori

Publicat

Un adolescent în vârstă de 16 ani, dar în urmărire pentru executarea unei pedepse la un centru de reeducare minori, pentru mai multe furturi, a fost prins de poliţişti. Acesta a fost transportat la Buziaş, la unitatea de specialitate, pentru executarea pedepsei.

Miercuri, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Blaj l-au identificat şi reţinut, pe raza municipiului, pe un minor de 16 ani, din Blaj, care era dat în urmărire.

Judecătoria Blaj a pronunţat pe numele său, în 25 mai, o sentință prin care s-a dispus internarea într-un centru de reeducare pentru minori, fiind condamnat pentru mai multe furturi comise pe raza municipiului Blaj.

Minorul a fost depus în Centru de Reeducare Minori Buziaş, în vederea executării pedepsei.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax