Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Adolescent de 16 ani, REŢINUT după ce a încercat să fure bani dintr-un magazin, în Cîmpeni

Publicat

arestat, catuse

Un adolescent în vârstă de 16 ani din Cîmpeni a fost reţinut de poliţie, pentru furt. A fost prins în flagrant în timp ce încerca să sustragă bani dintr-un supermarket din oraş. A renunţat la intenţie, când a pornit alarma magazinului.

În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că tânărul este bănuit şi de comiterea unui furt în legătură cu care poliţa a fost sesizată anterior.

Potrivit IPJ Alba, joi, în jurul orei 23.00, poliţiştii din Cîmpeni au fost sesizaţi de către o femeie cu privire la faptul că a observat o persoană suspectă în interiorul unui supermarket din oraş.

Poliţiştii s-au deplasat în zona magazinului, iar la scurt timp l-au identificat pe un minor, de 16 ani, din Cîmpeni, care ar fi pătruns, prin efracţie în magazin, cu intenţia de a sustrage bani, însă ar fi renunţat la activitatea infracțională în momentul în care s-a declanșat sistemul de alarmare al magazinului, încercând să-şi asigure scăparea.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că minorul este bănuit şi de comiterea unui alt furt din casa de marcat al unui magazin alimentar din Cîmpeni.

Poliţiştii l-au reţinut şi îl vor prezenta Parchetului de pe lângă Judecătoria Cîmpeni, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii sale activităţi infracționale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax