Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Adolescenta de 13 ani din Baia de Arieş, dată dispărută, joi, de la domiciliu, a fost găsită la Abrud

Publicat

minora disparuta Pantea Ionela

UPDATE: Minora din Baia de Arieş, dispărută de la domiciliu, a fost găsită, vineri, la Abrud, transmite IPJ Alba. Starea acesteia este bună, însă poliţiştii fac verificări pentru a stabili dacă a fost sau nu victima vreunei infracţiuni.

IPJ Alba comunicase vineri dimineaţa că era căutată o minoră care plecase de acasă, din oraşul Baia de Arieş şi nu revenise la domiciliu. S-a făcut apel la persoanele care dețineau informații care să ajute la găsirea acesteia, să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

În 2 martie, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Alba au fost sesizați cu privire la faptul că, în după amiaza zilei de 1 martie, Ionela Cristina PANTEA, de 13 ani, a plecat de la domiciliul său, din oraşul Baia de Arieş şi nu a revenit până în prezent.

Semnalmentele minorei: înălţime 1,44 m, greutate 35- 40 kg, păr şaten, de lungime medie, ochi căpriu, ten alb.

La data plecării, aceasta purta blugi albaștri, geacă neagră, un fular alb cu negru, iar în picioare avea ghete de culoare neagră.

Au fost demarate toate activitățile în vederea depistării minorei, fiind dată şi în urmărire la nivel național.

Persoanele care dețin informații care pot conduce la depistarea ei sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliție.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax