Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Adolescenta de 15 ani din Alba Iulia, dată dispărută acum o săptămână, s-a întors acasă

Publicat

Adolescenta de 15 ani din Alba Iulia, dată dispărută din data de 18 mai, s-a întors acasă, după o săptămână. Fata s-a prezentat la poliţie, luni, împreună cu tatăl ei, pentru a confirma că nu a fost victima vreunei infracţiuni şi că a plecat voluntar de la domiciliu.

Reamintim că poliţiştii din Alba Iulia s-au aflat în căutarea unei minore, dată dispărută de la domiciliu în 18 mai. Mara Marilena Oprea, de 15 ani, din municipiu. Vineri, a lăsat în urmă un singur bilet, pe care era inscripționat mesajul „Te iubesc, mamă!”.

Luni, 27 mai, aceasta s-a prezentat la Poliţia Municipiului Alba Iulia împreună cu tatăl ei. În urma verificărilor efectuate de poliţişti a rezultat că, duminică seara, aceasta s-a întors la domiciliu, iar pe perioada în care a lipsit de acasă nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax