Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Adolescentă de 16 ani, cu dosar penal pentru furt. A sustras bani din locuinţa unui pensionar din comuna Cetatea de Baltă

Publicat

bani O minoră în vârstă de 16 ani din comuna Cetatea de Baltă este cercetată penal după ce a furat o sumă de bani din locuinţa unui concetăţean. Întreg prejudiciul a fost recuperat şi restituit păgubitului.

Luni după-amiaza, poliţiştii Postului de Poliţie Cetatea de Baltă au fost sesizaţi de către un bărbat în vârstă de 80 de ani, din Tătârlaua, cu privire la faptul că, din locuinţa sa, a fost sustrasă suma de 1.200 de lei şi 100 de euro.

Poliţiştii au demarat imediat activităţile de cercetare, în vederea identificării autorului furtului, iar la scurt timp, nu departe de locuinţa reclamantului, a fost identificată o minoră de 16 ani, din aceeaşi localitate, bănuită de comiterea furtului, asupra căreia a fost găsită întreaga sumă de bani.

Aceasta ar fi profitat de lipsa de acasă a proprietarului, a forţat uşa locuinţei şi a sustras suma de bani.

Prejudiciul a fost restituit păgubitului, iar faţă de minoră a fost întocmit dosar penal în care este cercetată sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax