Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Adolescentă de 16 ani din SÎNCEL, găsită MOARTĂ în locuință. Nu au fost găsite urme de violenţă

Publicat

10605490_714627868573039_784675181_o O adolescentă în vârstă de 16 ani din Sîncel a fost găsită fără suflare,  marţi, în locuinţa sa, de către bunicii acesteia. Poliţiştii au demarat ancheta.

Marţi, 23 septembrie, la ora 7,22, poliţiştii Postului de Poliţie Sîncel au fost sesizaţi cu privire la faptul că o minoră în vârstă de 16 ani, din comună a fost găsită inconştientă în locuinţa ei.

Potrivit comunicatului de presă transmis de poliție în data de 24 septembrie, tânăra a fost găsită moartă în data de 23 septembrie, la ora 7,22.

La faţa locului s-a deplasat şi un echipaj medical care a efectuat manevrele de resuscitare însă fără succes, declarând decesul minorei.

Din primele cercetări efectuate de echipa de poliţişti deplasată la faţa locului, a rezultat că minora a fost găsită de către bunicii săi, căzută pe podeaua din camera sa.

La examinarea sumară a cadavrului nu au fost identificate urme de violenţă, iar în urma necropsiei efectuate de către specialistul legist din cadrul Serviciul de Medicină Legală Alba, nu s-a stabilit o cauză certă a decesului, urmând ca aceasta să se determine în urma efectuării analizelor de laborator a probelor prelevate.

UPDATE: Tânăra se numește Iulia Șchiau și era elevă la Colegiul Național ”Inochiente Micu Clain” din Blaj. Pe pagina de socializare prietenii au postat mesaje şi cuvinte de laudă la adresa ei. Au scris că era o persoană foarte veselă și zâmbăreață, iar în preajma ei mereu te simțeai bine. Chiar nu se așteptau la un așa sfârșit tragic. Iulia era singură la părinți și după cum spuneau câțiva dintre prietenii ei, nimeni nu îi va lua locul în inima mamei ei.

foto: Facebook

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax