Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Adolescentă din Bihor, prinsă în timp ce conducea, fără permis, o motocicletă, în zona Vârtop-Arieşeni. S-a ales cu dosar penal

Publicat

motocicleta

O tânără în vârstă de 17 ani dintr-o comună din Bihor s-a ales cu dosar penal după ce poliţiştii din Alba au surprins-o pe DN 75, în zona Vârtop-Arieşeni, în timp ce conducea o motocicletă fără a avea permis. Este cercetat şi proprietarul motocicletei, care i-a încredinţat vehiculul.

Vineri, la ora 16.10, în urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că minora nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule, iar motocicleta i-a fost încredinţată pentru a fi condusă pe drumurile publice, de către B.P.D., din comuna Aştileu.

Faţă de minora din aceeaşi comunp au fost întocmite acte premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere fără permis, iar faţă de B.P.D. cercetările sunt efectuate sub aspectul comiterii infracţiunii de încredinţare cu ştiinţă a unui autovehicul pentru conducere  pe drumurile publice unei persoane care nu  posedă permis de conducere.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Raul89

    duminică, 29.12.2013 at 13:47

    Eia pe 2 roti ce se cred cuminti mancaiar _____

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax