Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

„Adolescenţă în siguranţă” la Cugir. Elevii din două licee, informaţi de jandarmi privind faptele antisociale

Publicat

Campania iniţiată de Jandarmeria Alba, „Adolescenţă în siguranţă” a continuat miercuri, 21 martie 2012, cu o acţiune de informare despre fapte antisociale de natură contravenţională şi penală, la două licee din Cugir. Proiectul este derulat cu sprijinul specialiştilor din cadrul Serviciului de Probaţiune de pe lângă Tribunalul Alba şi a Instituţiei Prefectului – judeţul Alba, Consiliul Judeţean Alba, Primăria municipiului Alba Iulia, Inspectoratul Şcolar Judeţean Alba şi Casa de Cultură a Studenţilor – Alba Iulia.

Personalul didactic şi elevii Colegiului Tehnic „I. D. Lăzărescu” şi Colegiului Naţional „David Prodan” din oraşul Cugir au fost instruiţi de jandarmi în vederea recunoaşterii faptelor antisociale, asupra modului de sesizare a acestora celor în drept. Totodată, aceştia au fost informaţi cu privire la cele mai frecvente fapte de natură contravenţională şi penală întâlnite în şcoală şi referitor la modul în care minorii pot fi traşi la răspundere din punct de vedere contravenţional şi penal.

Următoarea acţiune din cadrul campaniei se va desfăşura joi, 29 martie 2012, în oraşul Câmpeni şi va fi adresată elevilor şi personalului didactic de la Grupul Şcolar Forestier şi Colegiul Naţional”Avram Iancu”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax