Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ADR Centru a lansat în consultare publică două ghiduri ale solicitantului. Ce domenii vizează

Publicat

ADR Centru, în calitate de Autoritate de Management pentru Programul ’’Regiunea Centru’’ (PR Centru) 2021-2027, publică în consultare două ghiduri ale solicitantului.

Este vorba despre Ghidul Solicitantului pentru Prioritatea de investiții 8  ”O regiune atractivă” – Obiectiv specific 5.1 “Promovarea dezvoltării integrate și incluzive în domeniul social, economic și al mediului, precum și a culturii, a patrimoniului natural, a turismului sustenabil și a securității în zonele urbane”, Acțiunea 8.1 “Dezvoltare urbană integrată prin regenerarea spațiilor publice, punerea în valoare a patrimoniului, infrastructurii culturale și a potențialului turistic din municipiile Regiunii Centru”.

Consultarea publică se va derula pe o perioadă de 15 zile lucrătoare. Observațiile și propunerile pot fi formulate prin completarea documentului pus la dispoziție și transmiterea acestuia prin e-mail, la adresa helpdesk@adrcentru.ro, până la data de 04.09.2023.

Ghidul solicitantului poate fi consultat aici.

Toate observațiile, propunerile și comentariile vor fi analizate și luate în considerare în procesul de definitivare a ghidului specific și de lansare a apelului de proiecte.

De asemenea, a fost lansat ghidul pentru Prioritatea de investiții 3  ”O regiune cu comunități prietenoase cu mediul” – Obiectiv specific 2.1 “Promovarea eficienței energetice și reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră”, Acțiunea 3.1 “Eficiență energetică în clădiri rezidențiale”.

Detalii aici.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax