Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ADR Centru: Calendarul de lansare al apelurilor din cadrul Programului Operațional Regional 2014 – 2020. Finanţări de aproape 700 milioane de euro

Publicat

adr centruADR Centru face cunoscut Calendarul estimativ de lansare al apelurilor de primire proiecte ce se pot finanța din Regio – Programul Operațional Regional (Regio – POR) 2014 – 2020, prin care, la nivelul Regiunii Centru sunt disponibile 690,37 milioane euro fonduri nerambursabile europene. 

Acest calendar a fost prezentat în cadrul ședinței Comitetului de Monitorizare al POR 2014-2020 (CMPOR) care a avut loc marți, 24 mai, în județul Hunedoara. Toți cei interesați de accesarea finanțării nerambursabile, conform prevederilor din ghiduri au la dispoziție aproximativ 2 luni pentru pregătirea și depunerea proiectelor de la momentul lansării apelurilor de proiecte.

Data și ora de la care se vor putea depune cererile de finanțare va fi menționată în cadrul ghidurilor specifice aprobate sau puteți urmări site-ul www.adrcentru.ro și www.regio-adrcentru.ro pentru a primi informațtii atât despre aceste date, dar și mai multe informații punctuale despre condițiile prevăzute în ghidurile de pe fiecare prioritate de investiții.

Pentru a sprijini solicitanții de finanțare nerambursabilă prin Regio – POR 2014 – 2020, Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru va organiza, după fiecare lansare o serie de seminarii de informare dedicate apelurile de proiecte lansate. Pentru orice solicitare de informații în privința Programului Operațional Regional 2014-2020 sau dacă doriți o discuție punctuala  cu un expert ADR Centru, aveți la dispoziție Serviciul Help – Desk, Piața Consiliul Europei, nr. 32, Alba Iulia, tel: 0358 401 702, interior 423, 426, e-mail: office@adrcentru.ro, programe@adrcentru.ro.

Ghidurile specifice (lansate sau aflate în consultare publică) pot fi descărcate de pe pagina web a Agenției pentru Dezvoltare Regională Centru, www.regio-adrcentru.ro, secțiunea POR 2014-2020/Ghiduri 2014-2020, unde găsiți fie ghiduri aflate spre consultare fie cele deschise depunerii. În sprijinul celor interesați pentru fiecare lansare de ghid aveți în sectiunea Comunicare/Știri și evenimente materiale de presă, care prezintă succint și pe înțelesul tuturor care sunt principalele prevederi din ghidul lansat, condiții ce trebuie împlinite și alte date importante referitoare la eligibilitatea unui proiect.

Calendarul propus de către Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice pentru lansările din cadrul POR 2014-2020, dar și o  prezentare schematică a POR 2014-2020, pe axe și priorități, principalele activități finanțate, precum și cine poate depune proiect spre finanțare, găsiți aici.

Vezi integral Calendar-lansari-Regio-POR-2014-2020_25-mai-2016

Pentru a ști care sunt datele în care se organizează seminariile de informare, locațiile unde vor avea loc, tematica prezentărilor, intervalul orar și modalitatea în care puteți să vă înregistrați pentru participare, va rugăm să urmăriți site-urile ADR Centru, precum și pe platforma social-media Facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax