Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ADR Centru lansează un instrument online pentru prezentarea și promovarea locațiilor de investiții în Regiune

Publicat

ADR Centru lansează un instrument online pentru prezentarea și promovarea locațiilor de investiții în Regiunea Centru, au transmis reprezentanții instituției. 

”Serviciile de sprijin pentru afaceri și promovarea investițiilor oferite gratuit de ADR Centru pun la dispoziția celor interesați un instrument unic, prin care oferta de locații pentru investiții din cele șase județe ale Regiunii Centru este prezentată potențialilor investitori, alături de o descriere a elementelor de accesibilitate, facilități existente, utilități, aspecte financiare și legale” se arată în comunicatul Agenției.

Informațiile sunt preluate direct de la deținătorii acestor locații, care reprezintă parcuri industriale, centre de transfer tehnologic, incubatoare de afaceri sau UAT-uri sau alte organizații care oferă terenuri sau clădiri pentru investiții.

Orice persoana fizică sau juridică ce deține, sau are capacitatea de a reprezenta legal o organizație ce deține unul sau mai multe terenuri sau construcții oferite spre închiriere, cumpărare sau concesionare în scopul dezvoltării unei activități economice, poate solicita includerea locației în harta interactivă.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax