Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ADR Centru: Seminar la Sibiu, în 15 iunie, pentru prezentarea oportunităţilor de finanţare a proiectelor din domeniul industriilor cultural-creative

Publicat

cetateni, oameni, strada

proiecte pt cetateni ADR Centru prezintă la Sibiu oportunitățile de finanțare oferite de Programul ”Europa pentru Cetățeni” și modalitățile de finanțare a proiectelor din domeniul industriilor cultural-creative.

Seminarul este organizat prin Centrul de Informare Europe Direct Regiunea Centru, alături de Punctul ”Europa pentru Cetățeni”, din cadrul Ministerului Culturii și Identității Naționale, precum și Bursa de spectacole de la Sibiu.

Va avea loc în 15 iunie 2017, începând cu ora 10.00, la Sala de consiliu a Primăriei municipiului Sibiu.

Participarea este gratuită și oferă celor prezenți oportunitatea de a afla de la experți mai multe informații despre cerințele privind completarea unei cereri de finanțare, despre experiența celor ce au implementat proiecte deja finanțate pe aceste domenii sau chiar despre cum să vă găsiți parteneri în proiecte, transmite ADR Centru.

Pentru a participa aveți nevoie doar de o idee originală de proiect și să fiți reprezentantul unui ONG, al unei autorități sau instituții publice, al unei organizații culturale, de tineret, de educație sau de cercetare sau al unor asociații ale orașelor înfrățite ori instituții cultură.

Seminarul, aflat la cea de-a patra ediție, va demara cu o secțiune informativă dedicată promovării sectorului cultural-creativ, în cadrul căreia veți avea oportunitatea să interacționați cu Grupul de lucru pentru promovarea Industriilor Culturale și Creative (ICC) constituit în cadrul proiectului de cooperare interregională CRE:HUB. În această parte a evenimentului participanții vor fi informați despre modalitățile de finanțare a proiectelor din domeniul ICC disponibile prin POR 2014-2020 și despre modul în care se poate  îmbunătății acest program, astfel încât proiectele cultural-creative să beneficieze de oportunități de finanțare și alocări suplimentare.

Axându-se pe o componentă cultural-creativă, evenimentul va continua apoi cu o sesiune informativă în cadrul căreia se vor prezenta oportunitățile de finanțare oferite de Programul ”Europa pentru Cetățeni”, respectiv modul cum se depun propunerile de proiecte; cum se completează formularul de cerere de finanțare și cum se alcătuiește bugetul pentru proiectele depuse în Programul ”Europa pentru Cetățeni”.

Participarea se confirmă până marți, 13 iunie 2017, completând formularul disponibil AICI.

Vezi integral: Agenda eveniment

La finalul evenimentului, reprezentanții Centrului Europe Direct Regiunea Centru, găzduit de către Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru, vor prezenta alte informații cu privire la modalitățile de identificare a surselor de finanțare pentru transformarea ideilor creative în proiecte de succes.

La Sibiu vor fi şi spectacolele de teatru, muzică și filmele pregătite în cadrul Festivalului Internațional de Teatru din Sibiu, aflat la cea de-a 24 ediție.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax