Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Adrese de e-mail noi pentru instituțiile publice din țară. Guvernul încurajează comunicarea cu cetățenii

Publicat

Statul vrea să încurajeze digitalizarea instituțiilor publice  astfel încât cetățenii să poată comunica mai ușor cu autoritățile locale și naționale. În acest sens Guvernul a trimis un proiect Parlamentului prin care propune ca toate instituțiile statului să aibă configurate adrese de e-mail noi.

Comunicarea on-line în 2018 între cetățeni și autoritățiile naționale sau locale poate fi uneori mai dificilă decât comunicarea față în față cu  funcționarii publici ai instituțiilor respective. Se pare că acest lucru a fost observat în sfârșit și de către Guvern care dorește să schimbe toate adresele de e-mail existente făcute pe platforme straine (Gmail, Yahoo, Hotmail) și să le înlocuiască cu adrese noi.

Adresele vor fi configurate de către Serviciul de Telecomunicații Speciale pe fiecare localitate în parte, ducând la o fluidizare a relației on-line dintre cetățean și instituție.

„Unitățile administrativ-teritoriale, în relațiile cu alte autorități și instituții publice, persoane fizice sau persoane juridice, pot utiliza poșta electronică, ca instrument de comunicare oficială”, afirmă reprezentanții Guvernului

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax