Connect with us
Publicitate

POLITICA

Adrian Năstase, la Alba Iulia: „Avem un interes deosebit pentru toată zona Transilvaniei”

Publicat

Social-democraţii din Alba sunt văzuţi la Bucureşti drept o organizaţie dinamică şi întinerită. Adrian Năstase, preşedintele Consiliului Naţional al PSD, a declarat la Alba Iulia că social-democraţii din Transilvania vor fi trataţi de acum cu o mai mare atenţie politică din partea conducerii centrale.

“PSD Alba aste o organizaţie întinerită, o organizaţie dinamică şi prezenţa noastră aici, a mea şi a lui Victor Ponta arată un interes deosebit pe care noi îl avem pentru toată zona Transilvaniei, dar şi în mod special pentru zone în care în ultimii ani poate noi nu le-am tratat cu atenţia necesară din punct de vedere politic şi este ceea ce vrem să schimbăm în acest moment”, a precizat Adrian Năstase.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. atti

    sâmbătă, 08.10.2011 at 14:05

    AR FI BINE, DAR FARA VORBE SI CU FAPTE.SA NU UITE SI DE PENSIONARI, CHIAR DE SUNT DE ETNIE MAGHIARA CARE AU MARI REMUSCARI , PENTRU FAPTUL CA LIDERI UDMR SUNT LA COALITIE CARE DE NIMICESTE VIATA.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax