Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Adrian Negruțiu, favorit pentru funcţia de vicepreședinte al Consiliului Judeţean Alba. Roman și Claudiu Răcuci pleacă la București

Publicat

13528956_1736053776671017_8391682347818123296_nConsilierul județean Adrian Negruțiu este favorit pentru funcţia de vicepreședinte al Consiliului Județean Alba. În cărți pentru fotoliul ocupat până acum de Florin Roman era și Claudiu Răcuci, care a prins și el un mandat de deputat al PNL Alba. Liberalii nu s-au gândit la un alt nume pentru acest post, astfel că Negruțiu are toate șansele să facă parte din conducerea CJ alături de președintele Ion Dumitrel și vicepreședintele Alin Cucui. 

Al doilea loc de vicepreședinte al Consiliului Județean Alba ar putea fi ocupat de Adrian Negruțiu. Liberalul este principalul „candidat” pentru acest post, după ce „contracandidatul” Claudiu Răcuci va pleca la București pentru a-și prelua mandatul de deputat.

Adrian Negruțiu, unul dintre cei mai activi liberali în această campanie, este omul pe care Florin Roman l-ar fi propus pentru a-i ține locul în CJ. Negruțiu este președintele Consiliului de Administrație la Drumuri și Poduri Locale Alba, respectiv asociat și administrator la Daco-Tarraco Promocciones SRL.

Reamintim că Florin Roman, unul dintre cei doi vicepreşedinţi ai Consiliului Judeţean Alba a câştigat la alegerile parlamentare din acest an un mandat de deputat, pe listele PNL.

Propunerea ca Adrian Negruțiu să ocupe funcția de vicepreședinte al CJ Alba va fi supusă la vot în ședința de CJ.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax