Connect with us
Publicitate

POLITICA

Adrian Teban despre primarii liberali care „au muşcat momeala” PDL-istă: „Mult succes sub noua ideologie”

Publicat

Primarul liberal al Cugirului, Adrian Teban a fost prezent în conferinţa de vineri a PNL Alba, pentru a aduce în discuţie preocuparea Consiliului Judeţean în racolarea primarilor Opoziţiei şi neglijarea atribuţiilor administrative a instituţiei conduse de preşedintele Ion Dumitrel, după cum s-a exprimat acesta.

Adrian Teban a subliniat din nou faptul că primarii liberali din comunele Poşaga, Doştat şi Mogoş, despre care am aflat recent că au trecut în tabăra democrat-liberalilor, au fost presaţi în luarea acestei decizii de către edilii locali, sub promisiunea accesării de fonduri europene pentru dezvoltarea administraţiilor pe care le conduc. „Nu mai este pentru nimeni o noutate că fondurile publice au fost alocate discreţionar, că localităţile conduse de primari liberali nu au primit banii la care aveau dreptul pentru susţinerea şi dezvoltarea locală. Aceste administraţii locale au fost aruncate cu bună ştiinţă în sărăcie, ca acum, la mai puţin de un an de la alegerile locale, edililor lor să li se facă diferite promisiuni cu privire la finanţarea unor proiecte importante pentru comunităţile pe care le conduc. Este o politică şantajistă a PDL, instrumentată prin instituţia publică, ce gestionează în modul cel mai perfid banii întregului judeţ”, a declarat Adrian Teban, preşedintele Ligii Aleşilor Locali PNL.

Adrian Teban susţine că primarii în cauză, presaţi fiind de electoratul propriu şi de problemele rămase nerezolvate, au căzut pradă acestor tehnici de racolare şi au devenit masă de manevră pentru PDL. „Din păcate pentru ei, în scurt timp îşi vor da seama că au fost păcăliţi, deoarece vor rămâne doar cu promisiunile, fără a vedea nici măcar praful de pe tobă, darămite vreun ban”, a completat Adrian Teban.

La rândul său, preşedintele PNL Alba, Teodor Atanasiu susţine că a discutat cu primarul comunei Poşaga, iar acesta i-a recunoscut faptul că a fost presat să treacă la PDL. Despre restul primarilor, acesta susţine că „păstrează o tăcere suspectă”.

Preşedintele Ligii Aleşilor Locali PNL, Adrian Teban susţine că, împreună cu restul primarilor, au luat decizia ca „după epoca post-Băsescu, aceşti primari care au plecat să nu mai fie primiţi înapoi în partid… Pe cei asupra cărora se fac încă presiuni pentru a se reorienta politic îi îndemnăm să se uite în ograda unor primari portocalii, care aşteaptă încă să li se rezolve problemele, deşi sunt membri vechi ai PDL. Celor care au muşcat momeala le dorim mult succes sub noua ideologie PD-istă, întrucât în cea liberală cu siguranţă nu se vor mai regăsi nici după epoca post-Băsescu”, a încheiat Adrian Teban.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax