Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

24 mai – 1 iunie: Adulții cu boli cardiace din județul Alba pot merge într-o tabără de vară în Sibiel. Masa, cazarea și transportul sunt gratuite

Publicat

Fundaţia pentru Protecţia Adulţilor cu Boli Cardiace Congenitale din România (FPABCC) organizează în perioada 24 mai – 1 iunie o tabără de vară gratuită, în localitatea Sibiel din judeţul Sibiu, la care au acces şi pacienţii din judeţul Alba. Persoanele care au un diagnostic de boală cardiacă congenitală vor putea participa la discuţii libere şi vor beneficia şi de consultaţii medicale de specialitate gratuite. În ceea ce privește masa, cazarea și transportul, acestea sunt gratuite pentru pacienții care se înscriu.  

Pentru a participa la această tabără, pacienţii adulţi din judeţul Alba care au diagnostic de boală cardiacă congenitală trebuie să ia legătura cu Vladimir Stănescu, managerul proiectului „Tabăra de vară” şi  secretarul FPABCC din România, la telefon 0722.784848.

Bolnavii cardiaci congenitali, care nu au mai participat la celelalte tabere organizate de Fundație, au prioritate la înscriere. „În fiecare an, Fundația organizează astfel de tabere în diverse locuri din țară. Anul acesta locația va fi Sibiel, la 23 de kilometri de Sibiu. Pacienții care doresc să participe la această tabără trebuie să ne contacteze, cât mai repede, pentru a se înscrie pe locurile rămase.

Este important să ia la ei, dacă au fost înscriși în tabără, și dosarul medical, deoarece vor beneficia pe perioada acestor zile și de consultațiile unor medici specialiști. De asemenea, bolnavii trebuie să aibă la ei tratamentul prescris și îmbrăcăminte adecvată pentru zona de munte. Cazarea masa sunt gratuite, iar transportul cu CFR sau cu autobuzele este decontat”, a spus Vladimir Stănescu, secretarul FPABCC din România.

Camelia TOMA

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax