Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Advertorial: PREMIUM CARS Cluj-Napoca vine cu oferte tentante pentru locuitorii din Alba

Publicat

IMG_0550 Piața auto din România a cunoscut în ultima perioadă o creștere semnificativă pe segmentul autoturismelor noi. Tot mai mulți români aleg să își schimbe mașina, optând pentru un autovehicul nou, cu garanție. Fenomenul este ajutat atât de programele guvernamentale de stimulare a înnoirii parcului auto, cât și de ieftinirea creditelor. Alba nu face excepție și tot mai multe mașini noi circulă pe drumurile județului.

În aceste condiții de interes crescut pe piața auto, pe lângă dealerii locali ai unor mărci naționale sau străine, reprezentanții unor producători auto care nu au showroom sau service în Alba încep să își facă simțită prezența cu oferte tentante.

Premium Cars este unul dintre dealerii auto cu sediul în Cluj Napoca interesat de Alba și vin pe piața locală cu o gamă de autovehicule pentru toate segmentele de cumpărători.

Premium Cars este din 2005 dealer autorizat VOLVO pentru zona de nord-vest a țării. Din 2011, în portofoliul firmei intră și marca KIA, iar din 2013 se alătură gamei vândute de Premium Cars și marca japoneză SUZUKI.

În 2008, Premium Cars inaugurează la Cluj-Napoca un complex integrat care cuprinde un showroom și un service multimarcă. Aici se găsesc acum expuse mașini ale celor trei mari producători, începând cu cea mai nouă apariție a mărcii de lux VOLVO – noul SUV XC90 – până la modele populare, cum ar fi KIA Sportage, KIA Cee’d , KIA Sorento sau SUZUKI Vitara.

Cei care dețin deja mașini aparținând acestor mărci găsesc aici piese de schimb originale și un service dedicat, echipat la standardele impuse de producători.

Cei din Alba pot ajunge ușor la Premium Cars pentru că locația este foarte apropiată de ieșirea de pe autostradă, în localitatea Florești, la intrare în Cluj Napoca. Adresa exactă este strada Avram Iancu nr. 402, pe DN 1, lângă Metro Florești.

Puteți cere detalii despre oferte sau vă puteți programa la service sau drive-test prin telefon la 0364.402.408, mail contact@premiumcars.ro sau accesând site-ul www.premiumcars.ro.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate