Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Aeroportul din Cluj-Napoca și-a dublat spațiile destinate zborurilor externe. Porți noi de îmbarcare, date în folosință

Publicat

aer

Aeroportul Internațional din Cluj-Napoca s-a mărit cu două noi porți de îmbarcare pentru zboruri externe și cu un spațiu de așteptare de aproximativ 1.000 de metri pătrați. Investiția s-a făcut din veniturile proprii ale aeroportului și a ajuns la aproximativ 3 milioane de euro. În acest fel, au fost dublate spațiile destinate zoborurilor externe. 

”Acest spaţiu are o suprafaţă de peste 1000 de metri pătraţi, este o dublare a suprafeţei pentru îmbarcări externe. Prin această investiţie, Aeroportul Internaţional Avram Iancu din Cluj-Napoca a reuşit dublarea spaţiilor pentru plecări externe. Dacă anul acesta au trecut 1,2 milioane pasageri, mă refer doar pe extern, acum avem condiţii corespunzătoare. La parter avem 1.000 de metri pătraţi, este vorba de două porţi de îmbarcare cu o suprafaţă tot de 1.000 de metri pătraţi, vom avea capacitate suficientă pentru următorii ani” a declarat, marți, cu prilejul inaugurării, directorul Aeroportului din Cluj-Napoca, David Ciceo.

Menținând ritmul actual de dezvoltare, în 2030, aeroportul va putea gestiona 7 milioane de pasageri anual, reprezintă una dintre estimările conducerii.

Sursă: monitorulcj.ro

Sursă foto: ziuadecj.realitatea.net

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax