Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Aeroporturile din Cluj, Sibiu și Satu Mare, securizate cu tehnologie video bazată pe inteligență artificială

Publicat

Ipsotek, o companie lider mondial în soluții de analiză video bazată pe inteligență artificială, a anunțat recent câștigarea a trei contracte pentru implementarea tehnologiei de ultimă generație pe aeroporturile din Cluj, Sibiu și Satu Mare.

Tehnologiile instalate pe cele trei aeroporturi vor permite detectarea bagajelor abandonate, intrarea neautorizată a vehiculelor în zone cu restricții, identificarea vehiculelor abandonate și alte soluții de analiză video.

Proiectele au fost atribuite Ipsotek prin partenerul său UTI Construction and Facility Management (UTI CFM), un integrator de sisteme de top cu o vastă expertiză în soluții pentru infrastructura civilă și critică, pentru a livra sisteme de analiză video de ultimă generație, în vederea îmbunătățirii siguranței, securității și eficienței operaționale. UTI CFM și Ipsotek au colaborat în cadrul mai multor proiecte anterior, inclusiv la Aeroportul Henri Coandă (Otopeni) din București în 2020.

Implementarea soluțiilor de analiză video bazată pe inteligență artificială sunt menite să revoluționeze procesele de securitate și operaționale.

Aplicațiile cheie vor include detectarea bagajelor abandonate, intrarea neautorizată a vehiculelor în zone restricționate, identificarea vehiculelor abandonate și alte soluții de analiză video adaptate la nevoile fiecărui aeroport, utilizând un motor de reguli bazat pe scenarii, patentat de Ipsotek.

„Aceste noi proiecte reprezintă etape importante în ceea ce privește securitatea și excelența operațională pe aeroporturile din România. Acest parteneriat a avut un rol esențial în extinderea prezenței noastre pe piața românească.

Experiența vastă și capacitățile de integrare ale companiei, împreună cu software-ul de ultimă generație de analiză video al Ipsotek, au permis introducerea fără probleme a soluțiilor avansate de securitate în regiune. Implementarea planificată a soluțiilor de analiză video AI de la Ipsotek pe aeroporturile din Cluj, Sibiu și Satu Mare va revoluționa procesele operaționale și de securitate”, a declarat managerul de cont pe Europa și Marea Britanie al Ipsotek, Stephen Papaloizou.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax