Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Afaceri de sezon în Alba Iulia: tarabe cu turtă dulce şi vâsc

Publicat

În apropierea Crăciunului, micii comercianţi din Alba Iulia îşi scot afacerile în stradă. Pentru cei care doresc să îşi întâmpine musafirii de sărbători cu mici atenţii dulci şi, totodată, să evite cozile de la cofetării pot să rezolve problema cu o simplă plimbare pe Bulevardul Transilvaniei.

Unii întreprinzătorii din Alba Iulia au ales, în această perioadă, să îşi expună produsele chiar „în gura târgului”, aşa că şi-au amenajat o tarabă într-una dintre cele mai circulate zone ale oraşului. La standul cu turtă dulce, aplasat la intrarea pe Bulevardul Transilvaniei, albaiulienii pot cumpăra dulciuri pentru sărbători, iar ideea producătorului a prins destul de bine în rândul clienţilor. Figurinele colorate se vând la preţuri ce pornesc de la 3 lei şi ajung la 50 de lei, fiind preferate de vizitatorii standului.

Nu la fel de vândute sunt ramurile de vâsc. Acestea sfârşesc trecute cu vederea pe tarabe, spre dezamăgirea comercianţilor, care şi-au făcut apariţia de câteva zile, în zona pieţelor din oraş şi pe Bulevardul Transilvaniei. Preţul unui mănunchi de vâsc este de 2 lei, adică acelaşi cu al unui covrig cu miere, care, deşi nu asigură dragostea veşnică în noaptea de Revelion, poate ţine de foame, pe parcursul zilei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax