Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Afectaţi de seceta din vară, locuitorii din Benic ar putea avea reţea de alimentare cu apă în două săptămâni

Publicat

Locuitorii din Benic, care au gospodăriile la intrarea în sat au şanse mari să beneficieze de alimentare cu apă, în maximum două săptămâni. În zonă se desfăşoară lucrări de introducere a reţelei.

Solicitarea de alimentare cu apă a caselor de la intrarea în Benic a fost transmisă reprezentanţilor administraţiei comunei Galda de Jos, de care aparţine satul, în urmă cu câteva zile, iar acum lucrările sunt în desfăşurare. Potrivit declaraţiilor vicepreşedintelui Consiliului Judeţean Alba, Florin Roman, au început operaţiunile de amenajare şi de montare a conductei principale.

În zonă s-a deplasat şi deputatul Teodor Atanasiu, care, alături de primarul de la Galda de Jos, Romulus Raica şi viceprimarul Tudor Pastrav, au verificat situaţia din teren.

Precizăm că locuitorii din Benic au avut de suferit în urma secetei din vară. Mai multe fântâni au secat, iar oamenii au fost nevoiţi să se alimenteze cu apă de la Mesentea.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax