Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

AFIR: Finanţările pentru activităţi neagricole din mediul rural se apropie de plafonul maxim. Mai sunt doar 27.900 de euro pentru cereri

Publicat

BANICa urmare a interesului crescut pentru investițiile în crearea și dezvoltarea de activități neagricole din mediul rural, valoarea totală nerambursabilă a cererilor de finanțare depuse prin Submăsura 6.4 “Investiții în crearea și dezvoltarea de activități neagricole” se apropie de nivelul maxim al sumei pentru care se pot primi proiecte în acest an, transmite Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR).

„Până la atingerea plafonului stabilit de 120% din alocarea disponibilă pentru Submăsura 6.4 (57,21 milioane de euro) mai sunt aproximativ 27.900 euro. Odată atins plafonul stabilit de 120% din alocarea disponibilă, sesiunea de depunere a proiectelor se închide automat, fără a exista posibilitatea tehnică de a fi redeschisă pentru cazuri particulare până la deschiderea unei noi sesiuni”, se precizează în comunicat.

Reprezentanții AFIR au menționat că depunerea continuă a proiectelor în cadrul sesiunii anuale aferente unei componente din cadrul unei submăsuri se oprește înainte de termenul limită, atunci când valoarea publică totală a proiectelor depuse, care au un punctaj estimat (prescoring) mai mare sau egal decât pragul de calitate aferent lunii respective, atinge procentul de 120% din nivelul alocării aferente sesiunii anuale a componentei, respectiv a submăsurii respective, conform metodologiei în vigoare.

sursa: agerpres.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax