Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Află cum poți merge ca un VIP, în această vară, la cele mai mari concerte din Europa, alături de un DJ de la PROFM

Publicat

PROFM lansează o nouă campanie, în această vară, pentru cei pasionați de muzică, dar și de concerte. Mai exact, este vorba despre concerte din Europa, la care cititorii alba24.ro și ascultătorii PROFM, pot ajunge, grație unor pachete realizate special pentru ei. 

Poate nu ne crezi, dar îți punem la cale cea mai tară vară ever! PROFM și TELLUR îți fac cadou cea mai cool experiență din ultimii ani: te ducem ca pe un VIP la cele mai tari festivaluri și concerte din toată EUROPA unde îi vei vedea live pe cei mai mari artiști ai momentului, unii pe care chiar nu ai ocazia să-i vezi în fiecare zi.

Fă-ți bagajul și fii gata să zbori împreună cu un DJ PROFM în cele mai tari orașe, pentru un loc VIP la cele mai mari evenimente de pe continent.

Ai auzit tu ceva mai tare decât asta, lately??? Punem pariu că nu!

Ți-am făcut program pentru toată vara!

  • 26 iunie – LISABONA – JASON DERULO, POST MALONE, ANNITA – și nu mergi singur, mergi cu DJ-ul PROM Bogdan Ciudoiu / PROFM și TELLUR îți asigură bilet de avion dus – intors, cazare, bilet VIP la concert și bani de buzunar
  • 17 iulie – PALMA DE MALLORCA – MALUMA – și nu mergi singur, ci cu DJ-ul PROFM Raluca Cojocaru / PROFM și TELLUR îți asigură bilet de avion dus – intors, cazare, bilet VIP la concert și bani de buzunar
  • 30 iulie – PARIS – ED SHEERAN – și nu mergi singur, ci cu DJ-ul PROFM Mădă Veve / PROFM și TELLUR îți asigură bilet de avion dus – intors, cazare, bilet VIP la concert și bani de buzunar
  •  10 & 11 august – BUDAPESTA – DUA LIPA, MILKY CHANCE, KINGS OF LEON & BASTILLE – și nu mergi singur, ci cu DJ-ul PROFM Miruna Gherasim / PROFM și TELLUR îți asigură bilet de avion dus – intors, cazare, bilet VIP la concert și bani de buzunar
    În fiecare VIP trip, TU ești actorul principal și toată lumea va vedea super experiența ta de ascultător VIP în vlogul PROFM pe toate canalele de socializare PROFM.

Cum te înscrii la concurs?

Prinde HITurile care te trimit la concert! În fiecare zi, ai șanse de câștig în fiecare emisiune de la PROFM! Enjoy our summer music all day long!

HITurile  care te trimit la concert sunt marcate corespunzător și le poți auzi în fiecare zi la PROFM, între 7:00 și 24:00.

Fii primul care trimite un mesaj vocal pe WhatsApp PROFM la 077.100.1872 în care să ne spui FOLLOW PROFM + orașul din care ești.

Dacă mesajul tău e trimis primul din momentul în care auzi HITul câștigător, te sunăm în direct, te premiem pe loc cu o boxă portabilă TELLUR + cu un loc în extragerea la sorți pentru concertul la care visezi să mergi.

Dacă ai un artist preferat la care vrei să mergi, verifică în regulament perioada de concurs dedicată lui.

FOARTE IMPORTANT: Dacă ai câștigat ceva la un concurs PROFM în ultimele 6 luni, NU mai poți câștiga un nou premiu până la expirarea acestei perioade. Așa că dacă știi că vrei să mergi la un anumit concert, fii atent să nu ratezi șansa de câștig înscriindu-te la alt concurs la care poți câștiga un premiu pe loc. Verifică regulamentul!

Mai simplu de atât nu există! Ascultă toată vara PROFM și cu un simplu mesaj pe WhatsApp poți trăi cea mai nebună experiență a ta! Verifică perioadele de concurs pentru artistul la care vrei să ajungi în regulament, nota de informare și anexa la nota de informare.

#FOLLOWPROFM

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax