Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Agenția de Bilete CFR din Alba Iulia s-a desființat, dar a rămas cu ușile deschise. Biletele vor putea fi cumpărate direct din stație

Publicat

Albaiulienii care au dorit să-și cumpere bilete de tren, în această săptămână, de la Agenția de Bilete CFR din centrul municipiului au avut surpriza să afle că aceasta s-a desființat. Pe anunțul de la intrare scria negru pe alb că agenția nu mai există, dar, chiar și așa, accesul în incinta acestuia pare să fi fost permis, deoarece ușa descuiată invita curioșii înăuntru.

Agenția de Bilete CFR din Alba Iulia nu mai funcționează din data de 29 octombrie. Asta au aflat cei care s-au deplasat în aceste zile să-și cumpere bilete de tren și care au avut surpriza să afle că, deși înăuntru nu era niciun funcționar al CFR Călători, ușile clădirii au rămas deschise, cu acces liber în interiorul imobilului.

Curioși să aflăm de ce, ne-am adresat reprezentanților CFR, care au confirmat că agenția s-a desființat. Aceștia au asigurat însă că, de joi, 1 noiembrie, ușile Agenţiei vor fi închise definitiv, iar cei care vor dori să achiziționeze bilete vor trebui să se prezinte la  ghișeele din Stația CFR Alba Iulia.

Reprezentanții CFR Călători au recunoscut că, într-adevăr, fosta agenție a rămas cu ușile descuiate, miercuri, pentru câteva ore, dar au explicat că de joi imobilul va fi predat proprietarului. „Agenția funcționa cu chirie în respectivul spațiu, iar mâine vom înapoia imobilul proprietarului. Astăzi am avut de mutat arhive de acolo și din acest motiv a fost deschis, dar cu siguranță mâine nu va mai fi. Cei care doresc să cumpere bilete trebuie să știe că toate serviciile Agenției au fost mutate în stația CFR”, a precizat reprezentantul CFR Călători.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax