Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Agenţia „Vacanţa”, singura agenţie de turism din Alba Mall, şi-a deschis porţile. Destinaţii de vis, la cele mai bune preţuri

Publicat

Începând din această săptămână, îşi deschide „porţile” Agenţia „Vacanţa”, singura agenţie de turism din Alba Iulia cu sediul la Alba Mall. Agenţia „Vacanţa” Alba Iulia este partener „Mareea”, unul dintre cei mai mari touroperatori din România. Programele turistice „Mareea” sunt vândute albaiulienilor prin Agenţia „Vacanţa”, la aceleaşi preţuri practicate în mod direct de „Mareea”.

Litoralul românesc, Grecia continentală şi insulară, Bulgaria, Turcia, Spania sunt destinaţii dragi românilor în ultimii ani, iar „Mareea” este un adevărat specialist în aceste destinaţii. Lor li se adaugă circuitele exotice la care mulţi dintre noi visăm să le facem măcar o dată în viaţă. Dubai, Brazilia, China, Thailanda se află pe lista produselor turistice concepute de „Mareea” şi vândute în Alba Iulia de Agenţia „Vacanţa” din Alba Mall.

Important de reţinut este faptul că multe dintre destinatiile foarte populare, cum sunt cele din Grecia, Turcia sau Spania, oferite de „Vacanţa”, au ca punct de plecare aeroportul din Cluj Napoca, apropiat de Alba Iulia.

Avionul este un mijloc de transport devenit tot mai accesibil în ultimii ani, iar numărul curselor de pe aeroportul din Cluj Napoca sau de pe cele din Târgu Mureş şi Sibiu au crescut considerabil. Agenţia „Vacanţa” vinde în Alba Mall şi bilete de avion pe orice destinaţie şi pentru orice companie aeriană fie low-cost (WizzAir sau BlueAir), fie regulată.

Inaugurarea Agenţiei „Vacanţa” coincide cu o perioadă excelentă pentru cei care se gândesc deja la vacanţa de vară, pentru că suntem în plină perioada de „early booking” (înscrieri timpurii) care se traduce în reduceri masive de preţuri, ce pot ajunge şi la 30%. Perioada de înscrieri timpurii se încheie la 31 martie, însă cei care se grăbesc şi îşi fac rezervările până în 28 februarie au parte chiar de reduceri suplimentare.

Aşa că albaiulienii sunt aşteptaţi în Alba Mall, la Agenţia de turism „Vacanţa”, în fiecare zi, de luni până sâmbătă, între orele 11.00 şi 19.00, pentru „VACANŢE DEŞTEPTE”.

Agenţia „VACANŢA” Alba Iulia

În incinta Alba Mall

 

Advertorial

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax