Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Agenţiile de plasare vor fi obligate să asigure transportul grupurilor de lucrători români în străinătate. Proiect

Publicat

Agenţiile de plasare a forţei de muncă în străinătate vor fi obligate să asigure transportul grupurilor de lucrători români la destinație, potrivit ministrului Muncii şi Protecţiei Sociale, Raluca Turcan.

„Pregătim, la Ministerul Muncii, un proiect de modificare a Legii privind protecţia cetăţenilor români care lucrează în străinătate, lege adoptată în anul 2000.

Conform proiectului propus de minister, agenţiile de plasare a forţei de muncă vor avea obligaţia de a asigura transportul lucrătorilor români la destinaţie, în cazul în care este vorba de un grup de persoane.

Chiar în cursul acestei prime discuţii au fost deja formulate propuneri de colaborare între cele două părţi, astfel încât transportul lucrătorilor să fie monitorizat, să îndeplinească toate condiţiile de siguranţă rutieră şi sanitară, dar şi condiţiile specifice de intrare pe teritoriul statului respectiv”, a precizat pe pagina de Facebook ministrul Raluca Turcan, în urma întâlnirii cu reprezentanţii agenţiilor de recrutare şi ai transportatorilor rutieri de persoane.

Ministrul Muncii a mai precizat că Inspecţia Muncii va fi implicată în procesul de monitorizare a agenţiilor de plasare a forţei de muncă, dar şi a transportatorilor.

„Sensul acestor modificări este de a introduce garanţii suplimentare pentru românii care merg să lucreze în străinătate, atât în ceea ce priveşte legalitatea contractelor cu angajatorii din statul de primire, cât şi condiţiile specifice de călătorie şi siguranţa transportului până în ţara de destinaţie.

De asemenea, legea va institui o colaborare mult mai strânsă între agenţiile de plasare a forţei de muncă şi Inspecţia Muncii, tocmai pentru ca instituţia să fie informată cu privire la persoanele angajate în străinătate înainte ca acestea să plece din ţară…

Tocmai pentru că nu vrem ca românii să mai treacă prin incidente neplăcute la frontieră, am rugat transportatorii să furnizeze pasagerilor, încă din momentul rezervării transportului, toate informaţiile privind documentele necesare la graniţă. Inspecţia Muncii va sprijini companiile în acest demers”, a mai precizat Raluca Turcan.

Sursa: Agerpres

Foto: FacebookDacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.


Publicitate

ABRUD

Fost consilier județean din Alba și director adjunct al Cupru Min Abrud, declarat incompatibil de ANI

Publicat

Agenţia Naţională de Integritate a constatat starea de incompatibilitate, conflictul de interese de natură administrativă sau a sesizat organele de urmărire penală în cazul a 16 aleşi locali.

Potrivit unui comunicat al ANI transmis marţi, printre persoanele depistate în stare de incompatibilitate se află Dorel Tomuş, fost consilier judeţean în Alba. Instituția a anunțat public abia marți, 17 mai, rezultatul unui raport de evaluare din 28 martie.

Acesta s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 9 iulie 2018 – 28 martie 2019, întrucât a deţinut şi exercitat simultan cu funcţia de consilier judeţean în cadrul CJ Alba şi funcţia de director general/director general adjunct în cadrul Cupru Min Abrud, unde acţionar unic este Ministerul Economiei.

Tomuș a realizat venituri de natură salarială de la ambele entităţi.

Tomuş a fost ales pe lista de consilieri judeţeni a PSD în 2016 şi a părăsit Consiliul Judeţean în martie 2019. Şi-a motivat demisia prin faptul că era prins în proiectul de dezvoltare a companiei Cupru Min, iar timpul nu îi permitea să fie prezent la toate şedinţele.

Sursă: AGERPRES

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Citeste mai mult
Publicitate

EDUCAȚIE

BACALAUREAT 2022: de luni încep înscrierile la examen. Peste 2.700 de elevi din Alba, așteptați să participe la probe. Cerere-tip

Publicat

examen

Luni, 23 mai, încep înscrierile pentru examenul de Bacalaureat 2022, sesiunea de vară. Cursurile pentru elevii de clasa a XII-a se încheie în 27 mai, iar prima probă va fi cea orală, la limba română.

Din județul Alba, sunt așteptați să participe la examen aproximativ 2.700 de elevi, potrivit datelor IȘJ Alba, comunicate de inspector școlar general adjunct Dan Cherecheș.

Vezi BACALAUREAT 2022: Modele de subiecte, teste de antrenament și bareme din ultimii ani. Matematică, Româna, Fizică, Anatomie

Potrivit procedurii publicate de minister, înscrierea la sesiunile examenului național de Bacalaureat 2022 se face prin completarea documentelor-tip de înscriere de către candidați în perioada 23-27 mai 2022 – pentru sesiunea iunie-iulie.

Bacalaureat 2022 – documente-tip pentru înscriere

Este pusă la dispoziție o cerere de înscriere (fișă-tip informatizată).

Pentru completarea acesteia, se parcurc următoarele etape:

 • candidații completează partea I a cererii de înscriere

Vezi Cerere-inscriere_Bac-2022

 • candidații care solicită recunoașterea / echivalarea unor probe susținute în anii anteriori / sesiunile anterioare completează partea I și partea a II-a din cererea de înscriere
 • candidații care, în cel puțin una dintre clasele IX-XII, au obținut premii individuale la concursuri/olimpiade școlare internaționale, recunoscute de către Ministerul Educației, la o disciplină inclusă în lista disciplinelor de bacalaureat și care solicită echivalarea probei scrise respective, completează partea I și partea a III-a din fișa-tip
 • candidații care au obținut o certificare de recunoaștere internațională a compențelor lingvistice și care solicită recunoașterea și echivalarea acestora cu proba C completează cererea de înscriere, precum și o cerere de recunoaștere și echivalare

 • candidații care au obținut o certificare cu recunoaștere europeană a competențelor digitale și solicită recunoașterea și echivalarea acestora cu proba D completează cererea de înscriere, precum și o cerere de recunoaștere și echivalare

 • candidații care au obținut, ulterior datei de 15 septembrie 2020, unul dintre certificatele ECDL (competențe digitale), completează cererea de înscriere, precum și cererea de recunoaștere și echivalare.

CALENDAR actualizat BACALAUREAT 2022

 • 23 – 27 mai 2022 Înscrierea candidaților la prima sesiune de examen
 • 27 mai 2022 Încheierea cursurilor pentru clasa a XII-a/a XIII-a
 • 6 – 8 iunie 2022 Evaluarea competențelor lingvistice de comunicare orală în limba română — proba A
 • 8 – 9 iunie 2022 Evaluarea competențelor lingvistice de comunicare orală în limba maternă — proba B
 • 8 – 10 iunie 2022 Evaluarea competențelor digitale — proba D
 • 13 – 16 iunie 2022 Evaluarea competențelor lingvistice într-o limbă de circulație internațională — proba C, astfel:
 • 14 iunie – proba orală de limba engleză
 • 16 iunie – proba orală de limba engleză, franceză, spaniolă, germană, italiată, ebraică japoneză, rusă, portugheză, chineză, turcă
 • 15 iunie – proba de înțelegere text audiat, urmată de proba scrisă – 15 iunie
 • 20 iunie 2022 Limba și literatura română — proba E.a) — proba scrisă
 • 21 iunie 2022 Proba obligatorie a profilului — proba E.c) — proba scrisă
 • 22 iunie 2022 Proba la alegere a profilului și specializării — proba E.d) — proba scrisă
 • 23 iunie 2022 Limba și literatura maternă — proba E.b) — proba scrisă
 • 27 iunie 2022 Afișarea rezultatelor la probele scrise (până la ora 12:00) și depunerea contestațiilor în intervalul orar 12:00 – 18:00
 • 28 – 30 iunie 2022: Rezolvarea contestațiilor
 • 1 iulie 2022: Afișarea rezultatelor finale

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Citeste mai mult
Publicitate

ECONOMIE

PSD vrea să elimine Cota Unică: Impozitul progresiv ar putea intra în vigoare de la 1 ianuarie 2023. PNL, dispus la un compromis

Publicat

Impozitul progresiv pe venituri ar urma să intre în vigoare de la 1 ianuarie 2023. Anunţul a fost făcut luni, Marcel Ciolacu, liderul PSD, în şedinţa de partid. 

Dorinţa social-democraţilor este de a introduce impozitul progresiv pe venituri şi de a renunţa la cota unică, cea care se aplică de mai bine de 14 ani în România.

PSD spune că cea mai bună soluţie, atât pentru veniturile salariaţilor, dar şi pentru bugetul de stat, ar fi introducerea cotei progresive.

„Ne mințim în continuare cu această cotă unică, care nu mai este unică” a spus Marcel Ciolacu, într-o conferință de presă.

Simulări la Ministerul de Finanțe pe cote diferite de impozit, în funcţie de venit

Vor fi stabilite mai multe praguri de venit şi cote diferite de impozit pentru aceste praguri. Un exemplu ar putea fi ca până la 2.000 de lei, să fie impozit zero, de la 2.000-4.000 de lei, un impozit de 10%.

Social-democraţii încearcă să-i convingă pe partenerii de coaliţie, pe liberali şi UDMR, că ar fi bine să fie introdus impozitul pe venit progresiv de la 1 ianuarie.

Potrivit unor surse social-democrate, în prezent au loc mai multe simulări la Ministerul de Finanţe, pe mai multe variante de lucru.

„Inflaţia e aproape 42%, este influenţată de preţul de la energie, pentru că companiile nu au reuşit să închidă compensările. E posibil ca dacă Ministerul Energiei închide acest capitol cu compensările energiei, inflaţia să mai scadă.

O inflaţie mai scăzută vom avea în funcţie de cum se mişcă Ministerul Energiei. Este o problemă în toată Europa.

Sunt mai multe măsuri fiscale pe care va trebui să le prezentăm până la 1 iunie, Codul fiscal trebuie modificat cu 6 luni înainte.

Preţurile la energie ar fi trebuit reglementate, aşa s-ar fi văzut efecte imediate”, a declarat, luni, preşedintele PSD, Marcel Ciolacu.

Ministrul Muncii: Nu mai există cotă unică în România cam de mult timp

”Nici acum nu mai avem cotă unică. Păi vreau să vă spun: pensionarii până în 2.000 de lei au impozit zero, ce depăşeşte 2.000 de lei au acel impozit 10%. Avem un impozit diferenţiat şi la societăţi comerciale: 16% pe profit, 1% pe venit.

Avem, de altfel, şi taxarea pe sănătate, avem această măsură din pachetul Sprijin pentru România în care cei 200 de lei pe care-i punem la dispoziţia mediului de afaceri să-i dea angajaţilor peste salariul minim, care nu vor fi taxaţi, avem un salariu minim diferenţiat în construcţii.

Acum, prin pachetul Sprijin pentru România, avem un salariu minim diferenţiat pentru agricultură şi industria alimentară.

Mai avem cei din IT, care nu plătesc impozite. Iată că nu mai există cotă unică în România cam de mult timp”, a afirmat Marius Budăi, potrivit Antena 3.

Gheorghe Falcă, PNL: Suntem dispuși la un compromis

Gheorghe Falcă e de părere că Guvernul va menține cota unică, dar că se poate negocia pe acest subiect.

”Nu cred că vom renunța la cota unică de impozitare, dar niciodată nu se știe ceea ce se poate discuta la nivelul Ministerului de Finanțe și la ceea ce înseamnă sistemele de impozitare cumulate, atunci când vorbim de impozitul pe proprietate, impozitul pe venit, impozitul pe circulația mărfurilor, pentru că sunt cele trei mari impozite globale, mai ales că avem obligația să facem prin Mecanismul de Redresare și Reziliență, adică prin planurile naționale de redresare și reziliență reforma administrației, reforma salarizării și reforma pensiilor” a spus Falcă.

Întrebat dacă menținerea cotei unice de impozitare este o dorință personală sau o poziție a PNL, vicepreședintele formațiunii liberale a răspuns:

”E o solicitare a PNL-ului pentru a menține cota unică, dar evident, astăzi suntem în coaliție și întotdeauna coalițiile își negociază punctele de vedere și găsesc o zonă de compromis.

Dar eu cred că până în acest moment, cota unică nu poate să fie schimbată”.

Și Codul Fiscal se va modifica la 1 iunie 2022

Aceste noi reglementări fiscale nu sunt încă stabilite, dar se lucrează la ele.

Modificările vor avea ca scop, printre altele, „o colectare mai bună, dar asta nu înseamnă că mărim taxele”, a asigurat liderul PSD.

Potrivit acestuia, evaziunea fiscală în România este 12 la sută.

Președintele Camerei a susținut că măsurile luate de Guvernul Ciucă sunt corecte și că inflația ar fi fost și mai mare dacă măsurile ar fi fost altele.

Modificările care se operează în legislația fiscală de la 1 iunie 2022 vor intra efectiv în aplicare după șase luni sau de la data de 1 ianuarie 2023.

În mod obligatoriu, bugetul pe 2023 se va elabora ținând cont de aceste noi reglementări, a precizat liderul PSD.

Acum câteva săptămâni, ministrul de Finanțe, Adrian Câciu, anunța și el că ar dori ca noul Cod Fiscal să se aplice de la 1 ianuarie 2023.

sursa: Antena 3, RFI

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Citeste mai mult
Publicitate

EVENIMENT

LOCURI de MUNCĂ în ALBA: 504 de posturi în Alba Iulia, Aiud, Blaj, Sebeș, Cugir și alte localități din județ. Oferta prin AJOFM

Publicat

locuri munca

Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Alba a transmis oferta de locuri de muncă disponibile în județul Alba, la data de 17 mai.

Sunt vacante 504 de posturi în județul Alba, în mai multe domenii.

De asemenea, cei mai mari angajatori din regiune fac angajări. Oferta lor de locuri de muncă poate fi accesată aici:

Se angajează și personal pentru partea tehnică, de teren a lucrărilor la un birou de cadastru din Alba Iulia. Detalii, AICI.

Locuri de muncă / angajări ALBA IULIA: Agenţia Locală pentru Ocuparea Forţei de Muncă Alba Iulia – 0258 831 137

Angajator – post vacant – nr. locuri – telefon mobil

SC APULUM SA – manipulant marfuri – 3 – 0731489087
GALANO PREST SRL – agent curatenie cladiri si mijloace de transport – 1 – 0745610988
PERLA ECO CLIN – agent curatenie cladiri si mijloace de transport – 1 – 0258811470
EUROPA GUARD SRL – agent de securitate – 5 – 0770277521
EASY ASSET MANAGEMENT IFN SA – agent de vânzari – 3 – 0755094265
DAIONA C.D. TRANS SRL – agent transporturi – 2 – 0725354777
DACIA SA – casier – 3 – 0371107280
DAIONA C.D. TRANS SRL – conducător auto transport rutier de mărfuri – 2 – 0725354777
MAX LOADS SRL – conducător auto transport rutier de mărfuri – 1 – 0258811470
AZETS INSIGHT SRL – economist în economie generala – 5 – 0743107880
IPEC SA – contabil – 1 – 0258814491
WIZARD WEB DESIGN SRL – copywriter publicitate (studii superioare) – 2 – 0761572251
SC SATURN SA – curatitor-sablator – 4 – 0258812764
WIZARD WEB DESIGN SRL – designer grafica (studii medii) – 1 – 0761572251
WIZARD WEB DESIGN SRL – designer pagini web (studii medii) – 1 – 0761572251
PRIMEX INVEST SRL – dulgher (exclusiv restaurator) – 1 – 0753128951
SC SATURN SA – electrician de întretinere si reparatii – 2 – 0258812764
IPEC SA – electrician de întretinere si reparatii – 4 – 0258814491
GIDO TEST SRL – electrician de întretinere si reparatii – 2 – 0728896366
SC APULUM SA – electrician în constructii – 2 – 0731489087
WIZARD WEB DESIGN SRL – expert accesare fonduri structurale si de coeziune europene – 1 – 0761572251
WIZARD WEB DESIGN SRL – formator – 1 – 0761572251
SC SATURN SA – frezor universal – 3 – 0258812764
SC APULUM SA – frezor universal – 1 – 0258813703
AZETS INSIGHT SRL – functionar administrativ – 3 – 0743107880
MAXBPO SRL – functionar informatii clienti – 1 – 0258811470
SC APULUM SA – grafician – 1 – 0258813703
HERMES MOBLUX – inginer de cercetare în proiectarea mobilei si produselor finite din lemn – 1 – 0742131242
TOP LEADER HUNT S.R.L. – inginer mecanic – 1 – 0767506080
SC APULUM SA – inginer mecanic – 1 – 0258813703
IPEC SA – inginer mecanic – 1 – 0258814491
SATROTEC SRL – inginer productie – 1 – 0358407586
SC APULUM SA – instalator apa, canal – 1 – 0731489087
SC APULUM SA – încarcator-descarcator – 15 – 0731489087
ALFA & OMEGA GROUP SRL – îngrijitor cladiri – 1 – 0358105133
IPEC SA – laborant chimist – 3 – 0258814491
SC APULUM SA – lacatus mecanic – 5 – 0731489087
SC SATURN SA – lacatus mecanic de întretinere si reparatii universale – 3 – 0258812764
S.C. DOVANIS.R.L. – lucrator comercial – 1 – 0723160320
PREMIER RESTAURANTS ROMANIA SRL – lucrator comercial – 5 – 0371680247
ARIS COM SRL – lucrator comercial – 1 – 0744392999
DACIA SA – lucrator comercial – 3 – 0371107280
CEC BANK SA – manager relatii cu clientii bancii/societate de leasing – 1 – 0258811470
SC SATURN SA – masinist pod rulant – 4 – 0258812764
IPEC SA – mecanic utilaj – 4 – 0258814491
SC APULUM SA – mecanic utilaj – 1 – 0258813703
SC SATURN SA – modelier lemn – 4 – 0258812764
SC SATURN SA – muncitor necalificat în metalurgie – 5 – 0258812764
S.C. PATIPAN GRUP SRL – muncitor necalificat la ambalarea produselor solide si semisolide – 1 – 0745891837
TOP LEADER HUNT S.R.L. – muncitor necalificat la ambalarea produselor solide si semisolide – 3 – 0767506080
PREFERA FOODS SA – muncitor necalificat la ambalarea produselor solide si semisolide – 4 – 0258806690
SATROTEC SRL – muncitor necalificat la asamblarea, montarea pieselor – 5 – 0358407586
YUKAMOB STYLE – muncitor necalificat la asamblarea, montarea pieselor – 1 – 0742131242
SATROTEC SRL – muncitor necalificat la asamblarea, montarea pieselor – 5 – 0358407586
AQUA VISION SRL – muncitor necalificat la demolarea cladirilor, captuseli zidarie, placi mozaic, faianta, gresie, parchet – 1 – 0751176670
NOVOCASA CONSTRUCT – muncitor necalificat la demolarea cladirilor, captuseli zidarie, placi mozaic, faianta, gresie, parchet – 1 – 0258811470
PRIMEX INVEST SRL – muncitor necalificat la spargerea si taierea materialelor de constructii – 2 – 0753128951
PREFERA FOODS SA – operator la roboti industriali – 3 – 0258806690
EAGLE-RAY SRL – ospatar (chelner) – 1 – 0755789546
SC APULUM SA – preparator mase ceramice – 1 – 0258813703
SC APULUM SA – rectificator universal – 1 – 0258813703
SATROTEC SRL – specialist în recrutare – 1 – 0358407586
WIZARD WEB DESIGN SRL – specialist marketing – 1 – 0761572251
IPEC SA – specialist resurse umane – 1 – 0258814491
SC APULUM SA – stivuitorist – 1 – 0258813703
TOP LEADER HUNT S.R.L. – strungar universal – 1 – 0767506080
SC APULUM SA – sudor – 1 – 0258813703
TOP LEADER HUNT S.R.L. – sudor – 1 – 0767506080
AREAL FLORA CONSTRUCT – sudor – 1 – 0742131242
SC SATURN SA – sudor manual cu arc electric – 2 – 0258812764
OVI STAR FOREST SRL – tâmplar universal – 5 – 0761613812
SATROTEC SRL – tehnician electromecanic – 1 – 0358407586
TOP LEADER HUNT S.R.L. – tehnician mentenanta electromecanica – automatica echipamente industriale – 1 – 0767506080
SC SATURN SA – turnator formator – 7 – 0258812764
PRIMEX INVEST SRL – zidar pietrar – 2 – 0753128951
PRIMEX INVEST SRL – zugrav – 2 – 0753128951

Locuri de muncă / angajări AIUD: AJOFM Alba – Punct de lucru Aiud – 0725 225 882

Angajator – post vacant – nr. locuri – telefon mobil

MC PROTECT SRL – agent de securitate – 2 – 0746074524
SC TRANSEURO SRL – lucrator comercial – 5 – 0258844022
SC HIDROCONSTRUCTIA SA – sapator manual – 20 – 0752269363
S.C.REFRESH GAZOIL SRL – vânzator – 1 – 0743687787

Locuri de muncă / angajări BLAJ

Angajator – post vacant – nr. locuri – telefon mobil

S.C.D.V.V – asistent de cercetare în horticultura – 1 – 0258711623
GICU TRANS SRL – conducator auto transport rutier de persoane – 2 – 0786191651
I.A.M.U. SA – frezor universal – 5 – 0258711907
S.C.D.V.V – inginer de cercetare în tehnologia prelucrarii produselor agricole – 1 – 0258711623
I.A.M.U. SA – lacatus mecanic – 5 – 0258711907
PROVIDENT FINANCIAL ROMANIA – manager – 1 – 0725225883
I.A.M.U. SA – masinist la masini speciale de aschiere – 5 – 0258711907
I.A.M.U. SA – muncitor necalificat la asamblarea, montarea pieselor – 5 – 0258711907
DOLCE TRAVEL S.R.L. – ospatar (chelner) – 1 – 0758558066
I.A.M.U. SA – strungar universal – 5 – 0258711907
DOLCE TRAVEL S.R.L. – vânzator la domiciliul clientului pe baza de comanda – 1 – 0758558066

Locuri de muncă / angajări SEBEȘ

Angajator – post vacant – nr. locuri – telefon mobil

EASY ASSET MANAGEMENT IFN SA – agent de vânzari – 3 – 0755094265
EUREST ROM – ajutor bucatar – 1 – 0754234858
A.G.R. PELLETTERIE SEBEŞ SRL – asamblator-montator articole marochinarie – 5 – 0258730470
EASY ASSET MANAGEMENT IFN SA – colector (recuperator) creante/debite – 1 – 0755094265
SFERA BAGS S.R.L. – confectioner articole din piele si înlocuitori – 2 – 0731357225
SFERA BAGS S.R.L. – cusator articole marochinarie – 2 – 0731357225
MAX PLUS SRL – dispecer – 1 – 0741776655
HS TIMBER PRODUCTIONS S.R.L. – lacatus mecanic – 1 – 0722100970
AGRESIONE SRL – lucrator comercial – 2 – 0722253375
HS TIMBER PRODUCTIONS S.R.L. – macaragiu – 1 – 0722100970
TABITA TOUR SRL – manipulant marfuri – 2 – 0746018113
ALPIN 57 LUX S.A. – manipulant marfuri – 5 – 0258730203
A.G.R. PELLETTERIE SEBEŞ SRL – marochiner-confectioner marochinarie, dupa comanda – 5 – 0258730470
SFERA BAGS S.R.L. – marochiner-confectioner marochinarie, dupa comanda – 2 – 0731357225
HS TIMBER PRODUCTIONS S.R.L. – mecanic auto – 1 – 0722100970
A.G.R. PELLETTERIE SEBEŞ SRL – muncitor necalificat în industria confectiilor – 5 – 0258730470
SFERA BAGS S.R.L. – muncitor necalificat în industria confectiilor – 2 – 0731357225
HS TIMBER PRODUCTIONS S.R.L. – muncitor necalificat la ambalarea produselor solide si semisolide – 25 – 0722100970
TOP LEADER HUNT S.R.L. – operator la masini-unelte cu comanda numerica – 5 – 0767506080
AGRESIONE SRL – ospatar (chelner) – 1 – 0722253375
HS TIMBER PRODUCTIONS S.R.L. – stivuitorist – 3 – 0722100970
SOCIETATEA DE SERVICII HIDROENERGETICE HIDROSERV S.A. – strungar universal – 1 – 0741247994
TOP LEADER HUNT S.R.L. – strungar universal – 3 – 0767506080
ALBANI FOREX SRL – tapiter – 10 – 0744693292

Locuri de muncă / angajări Abrud

Angajator – post vacant – nr. locuri – telefon mobil

S.C. TOTAL EXPRES LOGISTIC SRL – lucrator gestionar – 1 – 0725225884

Locuri de muncă / angajări Baia de Arieș

Angajator – post vacant – nr. locuri – telefon mobil

S.C. CEZIANA STAR S.R.L. – conducător auto transport rutier de mărfuri – 1 – 0726339385
ARIESUL PRODIMEX SRL – confectioner-asamblor articole din textile – 10 – 0748115732
SATMARI SIMONA SRL – lucrator comercial – 1 – 0753419430

Locuri de muncă / angajări Câmpeni

Angajator – post vacant – nr. locuri – telefon mobil

SC MULTICOM SRL – muncitor necalificat la ambalarea produselor solide si semisolide – 3 – 0744613110
ROBA IOAN DAN ÎNTREPRINDERE INDIVIDUALĂ – muncitor necalificat la asamblarea, montarea pieselor – 1 – 0741702615

Locuri de muncă / angajări Cugir

Angajator – post vacant – nr. locuri – telefon mobil

EUREST ROM – ajutor bucatar – 1 – 0754234858
EUREST ROM – bucatar specialist/vegetarian/dietetician – 1 – 0754234858
CNC & MACHINING SERVICES – consilier juridic – 1 – 0774463363
TECNO PLAST CUGIR SRL – controlor calitate – 5 – 0786180608
TECNO PLAST CUGIR SRL – magaziner – 3 – 0786180608
TECNO PLAST CUGIR SRL – muncitor necalificat la asamblarea, montarea pieselor – 25 – 0786180608
TECNO PLAST CUGIR SRL – reglor la masini de prelucrare mase plastice – 4 – 0786180608

Locuri de muncă / angajări Ocna Mureș

Angajator – post vacant – nr. locuri – telefon mobil

BOWLING PARC SRL – ucenic – 7 – 0744958335

Locuri de muncă / angajări Zlatna

Angajator – post vacant – nr. locuri – telefon mobil

MOGUT JUNIOR SRL – muncitor necalificat la spargerea si taierea materialelor de constructii – 1 – 0747559347

Locuri de muncă / angajări în alte localități din județ

Localitate – angajator – post vacant – nr. locuri – telefon mobil

ARIEŞENI – S.C. MIDEEA PLUS SRL – lucrator comercial – 1 – 0752547066
ARIEŞENI – S..C VILIDOM SRL – lucrator comercial – 1 – 0725225884
CĂRPINIŞ – FERMA IDASOR SRL – muncitor necalificat în agricultura – 1 – 0725225884
DRÂMBAR – PEMA ELECTROTEHNIC SRL – confectioner cablaje auto – 5 – 0746285284
DRÂMBAR – TRANSILVANIA NUTS SRL – femeie de serviciu – 1 – 0790229953
DRÂMBAR – PEMA ELECTROTEHNIC SRL – muncitor necalificat la asamblarea, montarea pieselor – 10 – 0746285284
GALDA DE JOS – ACSA SA – inginer instalatii pentru constructii – 2 – 0258811470
GÂRBOVA – DN AGRAR APOLD S.R.L. – îngrijitor animale – 1 – 0258818115
GÂRBOVA – DN AGRAR HOLDING S.R.L. – tractorist – 1 – 0258818115
GÂRBOVA DE JOS – CODEMIRA FAIN S.R.L. – operator la fabricarea produselor congelate de patiserie si panificatie – 1 – 0748803012
HOREA – EXPERT FINISAJE LEMN SRL – manipulant marfuri – 2 – 0768450909
IGHIU – SC TRANSEURO SRL – încarcator-descarcator – 9 – 0258844022
OIEJDEA – S.C. TRANSAVIA S.A. – electrician de întretinere si reparatii – 5 – 0755050202
OIEJDEA – S.C. TRANSAVIA S.A. – lacatus mecanic de întretinere si reparatii universale – 5 – 0755050202
OIEJDEA – S.C. TRANSAVIA S.A. – muncitor necalificat în agricultura – 10 – 0755050202
PETREŞTI – PEHART TEC GRUP S.A. – electrician de întretinere si reparatii – 2 – 0747028149
PETREŞTI – PEHART TEC GRUP S.A. – inginer automatist – 1 – 0757045021
PETREŞTI – ELIS PAVAJE SRL – muncitor necalificat la ambalarea produselor solide si semisolide – 5 – 0258743682
PETREŞTI – PEHART TEC GRUP S.A. – operator la roboti industriali – 5 – 0747028149
PETREŞTI – PEHART TEC GRUP S.A. – stivuitorist – 2 – 0757045021
PETREŞTI – PEHART TEC GRUP S.A. – strungar universal – 1 – 0757045021
ŞIBOT – EXPERT FINISAJE LEMN SRL – femeie de serviciu – 1 – 0768450909
ŞIBOT – EXPERT FINISAJE LEMN SRL – manipulant marfuri – 1 – 0768450909
SOHODOL – S.C. DOLE COM SRL – manipulant marfuri – 1 – 0725225884
VINŢU DE JOS – POMPONIO S.R.L. – dulgher (exclusiv restaurator) – 1 – 0737991771
VINŢU DE JOS – POMPONIO S.R.L. – fierar betonist – 1 – 0737991771
VINŢU DE JOS – POMPONIO S.R.L. – inginer mecanic – 1 – 0737991771
VINŢU DE JOS – POMPONIO S.R.L. – lacatus mecanic – 1 – 0737991771
VINŢU DE JOS – POMPONIO S.R.L. – muncitor necalificat la demolarea cladirilor, captuseli zidarie, placi mozaic, faianta, gresie, parchet – 1 – 0737991771

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate

Statistici T5

Parteneri Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax