Connect with us
Publicitate

Uncategorized

AGLOMERAȚIE la Sebeș: Trafic îngreunat pe DN1 și DN7 din cauza numărului mare de mașini

Publicat

Traficul rutier este îngreunat pe DN 1 și DN 7 în zona municipiului Sebeș, din cauza numărului mare de autovehicule aflate în tranzit, joi, la orele amiezii, anunţă reprezentanţii IPJ Alba. Polițiștii intervin pentru a asigura fluidizarea circulaţiei

Șoferii care se deplasează astăzi în zona municipiului Sebeș trebuie să aibă răbdarea „de oțel”. Din cauza numărului mare de mașini, traficul pe DN1 și DN7 este îngreunat. IPJ Alba a anunțat că va interveni pentru a dirija circulația.

Reamintim că astăzi premierul Victor Ponta şi ministrul delegat Dan Şova inaugurează oficial tronsoanele de autostradă din judeţul Alba şi lotul patru din judeţul Sibiu.

Citeşte şi Ponta şi Şova INAUGUREAZĂ cele trei tronsoane finalizate ale AUTOSTRĂZII Orăştie-Sibiu. Protest inedit pentru ”Sibiu-Pitești”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. michelangelo

    joi, 19.12.2013 at 12:51

    pai sa le inaugureze dracu odata, nu sa stea oamenii pe drumuri din cauza unor oficialitati de carton care s-au trezit tarziu si ajung si mai tarziu.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax