Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Agresaţi şi jefuiţi în trenul de persoane care circulă pe ruta Alba Iulia – Zlatna

Publicat

tren CFR

Un cuplu din Zlatna a fost agresat şi jefuit în trenul de persoane care circulă pe ruta Alba Iulia – Zlatna, duminică, 24 iunie. Cei doi au fost loviţi cu pumnul şi cu o bâtă în zona faţei de către doi bărbaţi. Agresorii au fost  identificaţi şi reţinuţi, urmând să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă.

Duminică, 24 iunie, la ora 16.25, Poliţia Oraşului Zlatna a fost sesizată prin SNUAU 112, cu privire la faptul că în trenul de persoane care circula pe relaţia Alba Iulia – Zlatna şi care se afla între haltele C.F.R. Meteş şi Poiana Ampoiului, s-a produs un scandal.

În jurul orei 17.30, trenul a sosit în staţia C.F.R. Zlatna – Călători, ocazie cu care O.V., un bărbat de 41 de ani şi O.C.D., o femeie de 35 de ani, ambii din Zlatna, au reclamat faptul că au fost agresaţi de către doi bărbaţi, M.R., de 33 de ani, din Zlatna şi M.C.V., de 29 de ani, din Meteş. O.V. a fost lovit cu pumnul şi o bâtă în zona feţei şi a coapsei, iar soţia acestuia a fost deposedată prin violenţă de  telefonul mobil, în momentul în care aceasta intenţiona să sesizeze poliţia despre eveniment.

Cele două victime s-au retras în compartimentul mecanicului de locomotivă până în staţia C.F.R. Zlatna – Călători, de unde au fost preluate de un echipaj din cadrul Poliţiei Oraşului Zlatna.

Cei doi suspecţi au fost identificaţi de poliţiştii din Zlatna împreună cu poliţiştii Serviciului Transporturi Alba, pe raza oraşului Zlatna, la locuinţa unui cunoscut al lor.

Asupra lui M.C.V. a fost găsit telefonul victimei, precum şi un briceag, iar asupra lui M.R. a fost găsit un briceag şi bâta cu care a fost agresat O.V.

Faţă de cei doi suspecţi, cercetările sunt continuate de către Serviciul Poliţiei Transporturi Alba sub aspectul comiterii infracţiunilor de tâlhărie, lovire, ameninţare şi port fără drept al cuţitului, în locuri şi împrejurări în care s-ar putea primejdui viaţa sau integritatea corporală a persoanelor.

Împotriva celor doi autori a fost luată măsura reţinerii pe bază de ordonanţă, aceştia fiind depuşi în Centrul de Arest şi Reţinere Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Alba, urmând să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax