Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Agresiune la intrarea în Şanţurile Cetăţii. Bărbat din Alba Iulia, REŢINUT după ce i-a înjunghiat pe doi tineri

Publicat

LDIT AB Santurile cetatii (3) Un bărbat de 29 de ani din Alba Iulia a fost reţinut şi este cercetat pentru lovire şi tulburarea ordinii și liniștii publice. În 4 iunie, i-a înjunghiat pe doi tineri, pe strada Apulum, la intrarea în Şanţurile Cetăţii.

Potrivit IPJ Alba, în 4 iunie, la ora 2.26, Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată de către Unitatea de Primire a Urgenţelor a Spitalului Județean Alba Iulia, cu privire la faptul că, în aceeaşi noapte, s-au prezentat la spital  in vederea acordării de îngrijiri medicale, doua persoane de sex masculin, C.D şi E.A, care prezentau plăgi produse prin înțepare.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, la scurt timp de la sesizarea faptei, a fost identificat un bărbat, G.A., de 29 de ani din Alba Iulia, bănuit de comiterea ei.

Anterior comiterii faptei, cei doi tineri, de 19 ani si respectiv 20 de ani, din Alba Iulia,  au intrat în conflict verbal cu un necunoscut, pe strada Apulum din Alba Iulia, în faţa intrării in șanțurile Cetății Alba Carolina.

Între cei trei a avut loc o agresiune, împrejurare în care necunoscutul i-a înjunghiat pe cei doi tineri cu un obiect înțepător.

Față de G.A. s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Bogdan

    vineri, 16.06.2017 at 09:59

    Ca cetatean al Municipiului Alba Iulia , am sesizat acest fapt exact a doua si si nu am primit nici o stire de atunci , ce v-a determinat sa scrieti dupa aproape 2 saptamani . Si de ce nu scrieti si ca la Mira Summer s-a intamplat ?! V-a fost frica atunci acum va feriti sau ocrotiti pe careva ?!

    • moderatorul de serviciu

      vineri, 16.06.2017 at 12:51

      @Bogdan, nu am stiut. Politia nu a dat nimic pana ieri. In comunicat nu au spus nimic de MIRA Summer. Daca obtinem dovezi ca a fost acolo, nimic nu ne impiedica sa scriem un nou articol. Daca stii cine sunt tinerii agresati, da-ne si noua un contact al lor. Sa vorbim direct cu ei…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax