Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

Ai animăluț de companie? Nu rata deschiderea primului magazin ANIMAX din Alba Iulia! Promoție inaugurală, 20% reducere la tot! (P)

Publicat

Bine ai venit în Universul Animax din Alba Iulia! Încântați să te cunoaștem, și, pentru că ne place să te avem aproape, te așteptăm, săptămâna aceasta, cu o super promoție dedicată animalelor de companie! Hai la cumpărături, între 31 august – 3 septembrie, în magazinul Animax din Alba Iulia, și profită de 20% REDUCERE la toate produsele din magazin.

În magazinele Animax, atunci când pășești, descoperi un întreg univers dedicat animăluțelor de companie. Aici, găsești toate bunătățile pentru animăluțul tău și orice altceva ai avea nevoie pentru el – hrană, accesorii, suplimente, produse de igienă și întreținere, culcușuri, genți de transport, decoruri etc. Iar, însoțitorii tăi prin acest univers, echipele Animax, sunt oameni devotați prietenilor noștri necuvântători, nerăbdători să te asculte și să-ți ofere consultanță specializată, astfel încât animăluțul tău să crească sănătos, frumos și voios.

Pentru că Animax iubește foarte mult animalele și pe cei care au grijă (așa cum trebuie de ele), căutăm să ne asigurăm că fiecare comunitate în care suntem prezenți are, cât mai aproape, toate cele necesare îngrijirii micuților necuvântători.

Animax – mereu aproape de tine și animăluțul tău

Animax se diferențiază prin faptul că deservește o mare parte din piața românească de pet retail, iar, oferind consiliere personalizată oricărui client, a câștigat inimile multor familii de animăluțe.

„Ne antrenăm de la o zi la alta să devenim din ce în ce mai buni. Piața de pet retail din România a crescut organic, și noi la fel, de altfel. Azi suntem mai buni decât eram ieri, iar acest lucru ne bucură, deoarece înseamnă că reușim să aducem zâmbetul pe buze cât mai multor părinți de animăluțe. Ne bucurăm că suntem prezenți în comunitatea iubitorilor de animăluțe din Alba Iulia. Dorința noastră este ca fiecare familie să aibă în proximitate o sursă de încredere și calitativă de pet supplies!” declară Ioana Socaciu, Country Retail Manager Animax.

Animax – dedicat fiecărui animăluț

Prezenți în peste 100 de locații din toată țara și având o experiență de peste 20 ani în domeniul îngrijirii animalelor de companie, Animax a învățat de-a lungul timpului că fiecare animăluț este unic în felul lui și are nevoi diferite. De aceea, magazinul Animax din Alba Iulia – Carolina Mall (și nu numai) oferă astăzi game întregi de produse de înaltă calitate, animăluțele de companie găsind, cu siguranță, ceva pe gustul lor.

Animax – prietenul tău de încredere

Hrană premium, superpremium, sac mare sau vrac, hrană presată la rece sau gătită la abur, hrană uscată, semiumedă sau umedă. Similar, în cazul jucăriilor – jucării pentru ros, pentru tras, sau pentru aport, jucării interactive sau ansambluri de joacă. Este ușor să te pierzi în multitudinea de produse din magazinul Animax din Alba Iulia.

Tocmai, de aceea, personalul bine pregătit și specializat în aria pe care o gestionează este gata, în orice moment, să te îndrume în a face cele mai bune alegeri pentru animăluțul tău. În plus, ei creionează o atmosferă plăcută, pentru care clienții revin, întotdeauna, cu mare drag.

Animax – aplicația care-ți răsplătește loialitatea

Facem tot ce ține de noi pentru ca toți cei care ne calcă pragul să simtă că aparțin unei comunități în care totul este gândit pentru a le face experiența Animax mai ușoară, mai plăcută și utilă. Așadar, aplicația Animax întregește universul Animax! Aplicația este intuitivă și gata să fie folosită la fiecare achiziție (beneficiezi de 3% reducere, indiferent de suma cheltuită). Reducerea se aplică prin scanarea codului din aplicația Animax, la casa de marcat.

Magazinul Animax din Alba Iulia

Tot la capitolul reduceri, mai avem o surpriză pentru tine: în perioada 31 august – 3 septembrie, recompensăm iubitorii de animale cu 20% REDUCERE la toate produsele din magazinul Animax din Alba Iulia.

Adresa: Carolina Mall, str. Alexandru Ioan Cuza 2, jud. Alba

Program: L – D – 10:00 – 22:00

Magazinele Animax dispun de: produse exclusive, promoții periodice și de o echipă de iubitori de animale, dedicată în a oferi cele mai bune sfaturi pentru și despre animale.

Pentru mai multe noutăți și surprize, ne poți urmări: contact us, site, Facebook, Instagram și Youtube.

Animax, pentru și despre animale!

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax