Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

AIDA-TL: CJ Alba supune la vot emiterea licențelor de traseu pentru cursele din județ. Vezi pe unde vor circula autobuzele STP

Publicat

Consilierii județeni vor supune aprobării în ședința din 29 noiembrie emiterea avizului în vederea eliberării licențelor de traseu de către AIDA Transport Local, pentru efectuarea serviciului de trasport public local de persoane prin curse regulate. Proiectul s-a mai aflat o dată pe ordinea de zi a ședinței de CJ din luna septembrie dar a fost amânat pentru a fi discutat în comisiile de specialitate.

Asociația Intercomunitară de Dezvoltare Alba – Transport Local solicită Consiliului Județean Alba acordarea avizului în vederea eliberării licențelor de traseu pentru efectuarea serviciului de transport public local de persoane prin curse regulate, operatorului de transport rutier Societatea de transport Public (STP) SA Alba Iulia, desemnat câștigător ca urmare a derulării procedurii de atribuire a traseelor locale, din cadrul asociației.

Adresa este însoțită de o documentație cuprinzând hotărârile Adunării Generale a AIDA-TL și a consiliilor locale ale unităților administrativ teritoriale care fac parte din asociație.

Vezi traseele pe care vor circula autobuzele STP în județul Alba:

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax