Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

AIDA TL propune înființarea a două noi stații de autobuz, în Alba Iulia. Vezi zonele vizate și liniile de transport deservite

Publicat

aparat bilete, stpAsociația Intercomunitară de Dezvoltare – Alba Iulia Transport Local propune spre aprobare în ședința Consiliului Local de marți, 28 aprilie, un proiect privind înființarea a două noi stații de autobuz pentru transportul public local de călători prin curse regulate în municipiul Alba Iulia.

Stațiile ar urma să fie amplasate pe strada Turnătoriei din cartierul Bărăbanț și strada Nicolae Grigorescu, în zona Căminului pentru persoane vârstnice din Alba Iulia.

AIDA TL, în urma verificării oportunității înființării stațiilor solicitate de către unii cetățeni ai municipiului, solicită aprobarea unor stații de autobuz în următoarele locații:

– pe strada Turnătoriei din cartierul Bărăbanț, în dreptul imobilului cu numărul 38

– pe strada Nicolae Grigorescu, zona Căminului de Bătrâni, în dreptul imobilului cu numărul 3

Având în vedere solicitarea unor cetățeni din cartierul Bărăbanț, de pe strada Turnătoriei și străzile adiacente, cu privire la înființarea unei stații pe strada Turnătoriei, deservită de liniile 107, 108, 109, reprezentanții Asociației Intercomunitare de Dezvoltare – Alba Iulia Transport Local s-au deplasat la fața locului și au constatat faptul că, între stațiile existente Turnătoriei (la Pastila) și Măceșului există o distanță de 1.000 metri, existând posibilitatea înființării unei stații facultative, în dreptul imobilului cu numărul 38.

Totodată, reprezentanții AIDA – Alba Iulia TL au motivat necesitatea înființării unei stații pe strada Nicolae Grigorescu, deservită de linia 103 A, deoarece în zonă există Ocolul Silvic și o grădiniță pentru copii cu nevoi speciale și zilnic este folosită de 7-10 persoane, care ar trebui să parcurgă pe jos distanța de 550 de metri de la stația Căminul pentru vârstnici.

Stațiile vor fi folosite pentru îmbarcarea/debarcarea călătorilor și vor face parte din sistemul de transport public local. De asemenea, stațiile vor fi amplasate pe domeniul public al municipiului Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax