Connect with us
Publicitate

AIUD

AIUD: 31 pacienți vindecați de COVID-19, în total, la Spitalul de Pneumoftiziologie Aiud. Alți opt pacienți au fost externați

Publicat

Spitalul de Pneumoftiziologie Aiud a anunțat luni că alți opt pacienți diagnosticați cu COVID-19 au fost externați. Numărul total al celor care s-au vindecat la această unitate medicală, de la începutul pandemiei, este 31.

Cei opt pacienți au fost externați în decursul săptămânii trecute, după ce au avut rezultate negative la două teste consecutive.

Pacienții vor respecta măsurile impuse de autoritățile de sănătate publică și vor fi monitorizați, o perioadă, de către specialiștii din cadrul Direcției de Sănătate Publică Alba, precizează reprezentanții unității medicale.

De la începutul pandemiei și până în prezent, 31 de pacienți tratați la Spitalul de Pneumoftiziologie Aiud au fost declarați vindecați de COVID-19, boală cauzată de infectarea cu noul coronavirus.

În continuare, se află internați 14 pacienți, evoluția lor fiind una favorabilă.

În municipiul Aiud, până duminică, mai erau 5 cazuri active COVID-19, iar 12 persoane erau vindecate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax