Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

AIUD: Agent de poliţie găsit spânzurat, de colegii de serviciu

Publicat

pol

Un poliţist din Aiud şi-a luat viaţa, duminică dimineaţă, la postul de poliţie unde lucra. Bărbatul de 46 de ani a fost găsit spânzurat, într-o anexă a subunităţii de Poliţie din Aiud. Potrivit IPJ Alba, agentul nu se afla în timpul serviciului.

Bărbatul care s-a sinucis se numea Ilieşu Ivan şi era agent de poliţie la formațiunea Criminalistică a Poliției municipiului Aiud. Duminică dimineaţa, acesta s-a deplasat la serviciu, în afara orelor de muncă, iar, în jurul orei 9.30, a fost găsit spânzurat, de către colegi. Ilieşu Ivan a lăsat un bilet de adio prin care îşi cerea scuze pentru gestul său, menţionând că actul a fost săvârşit în deplinătatea facultăţilor mintale şi că nu are nimic de reproşat nimănui. Din contră, acesta a mulţumit tuturor pentru clipele frumoase petrecute împreună. Potrivit informaţiilor furnizate de IPJ Alba, poliţistul nu avea probleme de serviciu. Acesta lucra în Poliţie de 20 de ani, era căsătorit şi avrea un băiat de 17 ani.

Vă ataşăm mai jos comunicatul IPJ Alba:
„La data de 13.02.2011, în jurul orei 9,30, un agent de poliţie din cadrul Poliţiei Municipiului Aiud, în vârstă de 46 de ani, a fost găsit de către un coleg, spânzurat în incinta subunităţii de poliţie. Agentul era în afara programului de lucru şi s-a deplasat, în această dimineaţă, la locul său de muncă, fără a fi solicitat.
Pentru efectuarea cercetărilor şi stabilirea împrejurărilor concrete în care s-a produs evenimentul, la faţa locului s-a deplasat o echipă de cercetare complexă, condusă de un procuror criminalist. Poliţistul era încadrat în poliţie din anul 1990 şi îşi desfăşura activitatea în cadrul Poliţiei municipiului Aiud – compartimentul Criminalistică. În biroul acestuia a fost găsit un bilet prin care îşi cere scuze pentru disconfortul creat prin fapta sa şi prin care spune că nu are nimănui nimic de reproşat, dimpotrivă, mulţumeşte pentru toate clipele petrecute împreună. Poliţistul nu avea probleme de serviciu şi era apreciat pentru activitatea sa. Era căsătorit şi avea un copil de 17 ani. Fapta acestuia este regretată de colectivul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax