Connect with us
Publicitate

AIUD

AIUD: Botez cu 50 de invitați, întrerupt de polițiști. Organizatorul evenimentului și reprezentantul localului, sancționați

Publicat

politie, IPJ, masina politie

O petrecere de botez la care participau 50 de persoane, organizată la un restaurant din Aiud a fost întreruptă de poliţişti, iar organizatorul evenimentului şi reprezentantul localului – sancţionaţi contravenţional a transmis IPJ Alba.

Din cauza incidenţei crescute de cazuri de COVID-19, petrecerile și evenimentele publice sunt interzise în municipiu.

În ultimele 24 de ore au fost controlate 97 de societăţi comerciale/ persoane fizice autorizate, 87 de mijloace de transport şi au fost legitimate peste 2.200 de persoane.

Comunicatul IPJ Alba:

Au fost legitimate 2.213 persoane și au fost verificate 105 obiective de interes precum restaurante, fastfood-uri, hoteluri, pensiuni, cabane și alte spații de cazare.

Echipele de control au depistat și sancționat 117 persoane care nu au respectat măsurile de protecție individuală, două care nu au respectat condițiile privind carantinarea și una care nu a respectat restricțiile de deplasare.

Polițiștii din Aiud au intervenit, în jurul orei 16,30, la un local din municipiu unde era organizată o petrecere de botez la care participau 50 de persoane.

Evenimentul a fost întrerupt, iar reprezentantul localului și organizatorul evenimentului au fost sancționați contravențional, conform prevederilor Legii 55/2020.

Reamintim faptul că este interzisă desfășurarea de reuniuni cu prilejul unor sărbători, aniversări, petreceri în spații închise și/sau deschise, publice și/sau private.

Totodată, este interzisă circulația persoanelor în afara locuinței/gospodăriei, în intervalul orar 23:00—05:00, cu unele excepții expres prevăzute de lege.

Scopul acțiunilor desfășurate nu este aplicarea de sancțiuni, ci acela de a-i determina pe toți cetățenii să conștientizeze necesitatea respectării normelor sanitare pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu Covid 19”.

Foto: Arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax