Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

AIUD: Ce a pățit un cetățean care a depozitat ilegal deșeuri. Primăria întreabă locuitorii dacă nu ar trebui majorate amenzile

Publicat

Un cetățean care a depozitat ilegal deșeuri pe domeniul public în Aiud a fost obligat, pe lângă plata amenzii prevăzute de lege, și să stângă gunoaiele aruncate de el și să prezinte dovada. Primăria Aiud întreabă cetățenii dacă pentru astfel de fapte ar fi oportună majorarea amenzilor.

”Poliția Locală a municipiului Aiud a identificat, în urma unei sesizări a unui cetățean și cu ajutorul camerelor de supraveghere, o persoană care a depozitat în mod ilegal deșeuri pe domeniul public.

Persoana a fost sancționată cu amendă contravențională, iar, ca măsură complementară a fost impusă strângerea deșeurilor, depozitarea acestora în mod legal și prezentarea dovezii.

HCL nr. 254/2005 prevede că astfel de fapte constituie contravenție și se sancționează cu amendă între 200 și 1000 de lei pentru persoane fizice. Conform legii, cei amendați au posibilitatea să achite jumătate din minimul amenzii în termen de 15 zile, indiferent de valoarea amenzii aplicate de către polițist.

Având în vedere numărul mare de astfel de fapte comise de către concetățenii noștri și pentru că ne dorim un oraș cât mai curat, vrem să aflăm opinia dumneavoastră cu privire la valoarea acestei amenzi. Ar trebui crescută sau ar trebui menținută?”, scriu reprezentanții Primăriei Aiud, pe rețeaua de socializare Facebook.

sursă: Facebook – Primăria Municipiului Aiud

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax