Connect with us
Publicitate

Uncategorized

AIUD: Se caută recenzori. Vezi cum poţi câştiga 50 de lei pe zi

Publicat

Persoanele interesate să câştige venituri suplimentare sunt anunţate că, începând din 15 august, începe recrutarea oficială a viitorilor recenzori pentru recensământul populaţiei, locuinţelor şi clădirilor, ce va avea loc în perioada 20-31 octombrie. Înscrierile se fac la Primărie, iar, potrivit conducerii Direcţiei de Statistică, în Alba este nevoie de 1.680 de recenzori, 280 de recenzori şef şi încă 90 de coordonatori. Recenzorii vor primi 50 de lei pe zi.

În municipiul Aiud, reprezentanţii Primăriei au anunţat că până acum „s-au depus 70 de solicitări. Sunt şi şomeri, şi pensionari, dar şi funcţionari din Primărie, unii dintre ei au fost implicaţi şi la recesământul agricol. Majoritatea s-au înscris pentru a mai câştiga un ban în plus. Cei interesaţi trebuie să depună la primărie o cerere de înscriere, însoţită de copii după actul de identitate, după ultimul act de studii şi mai nou cazierul judiciar“ , a precizat Ada Rus, purtătorul de cuvânt al Primăriei Aiud.

Persoanele care doresc să fie angajate ca recenzori trebuie să aibă 18 ani împliniţi şi cel puţin studii medii, să aibă cetăţenia română, capacitatea şi disponibilitatea de a desfăşura munca de teren. Astfel, cei interesati trebuie să ştie că, pe lângă cererea tip pe care trebuie să o completeze, au nevoie de copie după cartea de identitate şi de ultimul act de studii. Persoanele care nu au un contract permanent de muncă trebuie să prezinte şi cazierul judiciar. Cererile se depun la comisiile locale de recensământ, până în data de 15 septembrie.

Programul de lucru zilnic al recenzorului este între orele 8.00 şi 20.00, pe toată durata de desfăşurare a recensământului, inclusiv sâmbăta şi duminica. Recenzorii vor fi plătiţi cu 50 de lei pe zi, impozabili, adică aproximativ 500 de lei net pentru 15 zile de muncă. Recenzorii şef vor fi remuneraţi cu aceeaşi sumă 18 zile, iar coordonatorii 21 de zile.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax