Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Aiud: Un tânăr bătut cu o şipcă dintr-un gard a sfârşit la spital, cu traumatism cranio-cerebral

Publicat

Un tânăr de 22 de ani, din Aiud a ajuns la spital cu traumatism cranio-cerebral, după ce a fost agresat de un alt tânăr, pe care l-a cunoscut la discoteca din satul Sîncrai.

Potrivit IPJ Alba, marţi, Poliţia Municipiului Aiud a fost sesizată cu privire la faptul că, în noaptea de 25/26.04.201, V.I.O. a fost agresat de persoane necunoscute, în timp ce se deplasa din localitatea Ciumbrud înspre Aiud. În urma leziunilor suferite, tânărul a fost internat în spitalul din Aiud.

În urma cercetărilor, oamenii legii l-au identificat pe principalul suspect de comiterea agresiunii, T.I.A. (21 de ani), din Ciumbrud. Se pare că între cei doi a avut loc un conflict, în timp ce se aflau la discoteca din satul Sîncrai, împrejurare în care V.I.O. l-a agresat uşor pe T.I.A., iar acesta din urmă, pentru a se răzbuna, l-a aşteptat pe raza localităţii Ciumbrud, unde l-a atacat şi i-a aplicat mai multe lovituri cu o şipcă ruptă dintr-un gard.

În urma loviturilor, victima a suferit un traumatism cranio cerebral şi contuzii la nivelul braţului stâng. Cercetările sunt continuate, urmând ca încadrarea juridică a faptei să fie făcută în funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale necesare pentru vindecarea leziunilor suferite de victimă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax