Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Aiudean reţinut pentru tâlhărie, după ce l-a lovit cu pumnii pe un „amic de pahar” şi i-a furat 3.000 de lei

Publicat

Poliţiştii din Aiud l-au identificat şi reţinut pe un tânăr de 23 de ani din oraş, suspect într-un caz de tâlhărie petrecut în noaptea de 17/18 martie. Va fi prezentat instanţei, cu propunere de arestare preventivă.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti s-a stabilit faptul că B.D.D., de 23 de ani, din municipiul Aiud, după ce a consumat băuturi alcoolice împreună cu J.I., de 49 de ani, din Aiud, l-a urmărit pe acesta din urmă, în timp ce se deplasa spre domiciliu. I-a aplicat mai multe lovituri cu pumnii în zona feţei şi l-a deposedat de suma de 3.000 de lei.

Poliţiştii au reuşit recuperarea a mai bine de jumătate din prejudiciu, iar, în urma investigaţiilor efectuate, s-a reuşit  şi recuperarea  telefonului victimei, pe care-l pierduse la locul producerii agresiunii, unde a fost găsit la data de 18.03.2012 de către un bărbat de 40 de ani, din Aiud. Acesta din urmă i l-a dat unui tânăr de 18 ani, din Aiud.

Faţă de B.D.D. a fost luată măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, cu propunere de arestare preventivă sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax