Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

AJOFM: 800 de locuri de muncă în Spania, la cules de căpşuni. Salariu de 40 de euro brut pe zi. Condiţii pentru angajare

Publicat

cules capsuni AJOFM Alba anunţă că sunt disponibile 800 de locuri de muncă în Spania, pentru recoltarea de căpşuni, cu salarii de 40 de euro brut pe zi. Selecţia va avea loc în Craiova, la sfârşitul lunii ianuarie.

ANOFM a primit din partea firmei Surexport Compania Agraria SL cu sediul în Huelva, Spania o ofertă de locuri de muncă în vederea organizării unei selecţii pentru domeniul agricol. Selecţia va avea loc în perioada 27-28 ianuarie 2016, in Craiova, Centrul Multifuncţional, str. Târgului, nr. 26, începand cu ora 9.00.

Angajatorul spaniol oferă un număr de 800 de locuri de muncă pentru recoltarea de căpşuni. Durata contractelor de muncă este de aproximativ 3 luni.

Sunt oferite 800 de locuri de muncă pentru cules căpşuni, condiţiile fiind următoarele:

– persoane apte pentru muncă grea, la câmp;

– femei cu vârsta cuprinsă între 18 – 40 ani.

Programul de lucru este de 39 de ore pe săptămână, respectiv, 6,5 ore/zi, iar durata contractului este de 3 luni.

Se oferă un salariu de 40 euro brut pe zi, din care se reţin 113 euro asigurare socială, 2% impozit pe venit, transportul şi 1,6 euro pe zi pentru cazare.

Persoanele interesate se pot înscrie la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Alba – Alba Iulia, str. Nicolae Titulescu, nr.10B – Compartiment EURES, telefon 0372.718671.

Pentru înscriere sunt necesare: copie BI/ CI, adeverinţă medicală cu menţiunea “apt de munca”, cazier judiciar valabil, CV in limba romana

Pot participa la selectie atat persoane care detin NIE (certificat comunitar de rezidenta in Spania) cat si persoane care nu au mai lucrat in Spania.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax