Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

AJOFM Alba: Precizări pentru cei interesaţi de un loc de muncă în agricultură în Danemarca. Website pentru înscrierea CV-ului online

Publicat

Persoanele care sunt interesate de un loc de muncă sezonier în agricultură în Danemarca își pot trimite CV-ul online, în limba engleză, pe un website oficial dedicat acestui sector.

Este vorba despre www.seasonalwork.dk, iar cei care doresc să își găsească un loc de muncă în agricultură își pot crea un cont prin care să înregistreze CV-ul. Cei care au deja un cont creat trebuie să îşi reactualizeze datele.

„Chiar dacă în prezent nu avem oferte în sectorul agricol din Danemarca şi nici nu se mai organizează selecţii pentru munca sezonieră pentru această ţară, consilierii EURES danezi au solicitat să informăm persoanele interesate despre această posibilitate. Se poate întâmpla ca, în timpul sezonului de recoltare, unii angajatori să aibă nevoie de personal suplimentar şi atunci consilierii danezi vor consulta baza de date cu CV- uri de pe website-ul www.seasonalwork.dk”, a u transmis reprezentanţii AJOFM Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax