Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

„Ajută Alba! Alba te ajută”, campanie de donații demarată de Fundația Comunitară Alba, pentru lupta cu COVID-19

Publicat

Fundația Comunitară Alba a demarat săptămâna trecută Campania „Ajută Alba! Alba te ajută”, o campanie Anti-COVID-19 prin care au ajuns în județul Alba, până în prezent, materiale medicale de cca 100.000 lei destinate luptei cu pandemia, constând în combinezoane, măști, mănuși și alcool sanitar.

Cum putem ajuta, ÎMPREUNĂ, comunitatea?

– identificăm NEVOI locale ale unităților medicale sau ale altor autorități implicate în lupta Anti-COVID-19 și căutăm stocuri și furnizori serioși care să le onoreze;

– strângem FONDURI pentru a-i ajuta pe aceia care nu au bugete sau au bugete insuficiente pentru a se dota cu materialele și echipamentele de protecție necesare;

– strângem fonduri pentru a achiziționa VENTILATOARE PULMONARE, vitale pentru perioada următoare.

Persoanele fizice pot face donații într-unul din conturile de mai jos, de asemenea și persoanele juridice (cu mențiunea că putem încheia în prealabil contracte de sponsorizare). Conturile sunt deschise de Fundația Comunitară Alba la Banca Transilvania (SWIFT: BTRLRO22):

– cont RON: RO12BTRLRONCRT00U0000904

– cont EUR: RO78BTRLEURCRT00U0000901

– cont USD: RO91BTRLUSDCRT00U0000902

„Toate fondurile obținute astfel vor fi folosite integral și transparent în lupta cu COVID-19 în județul Alba. Fundația Comunitară nu va reține NICI MĂCAR UN LEU pentru costurile administrative ale acestei campanii”, au transmis reprezentanții fundației.

Pentru orice informații, reprezentanții Fundației Comunitare Alba pot fi contactați:

– telefonic: 0785370270

– prin e-mail: contact@fundatiacomunitaraalba.ro

– pe Facebook: Fundatia Comunitara Alba

Fundația Comunitară Alba activează de 10 ani în comunitate, având un focus important pe dezvoltarea tinerilor ca membri valoroși ai societății și pe dezvoltarea unor abilități importante pentru viitorul lor profesional. Prin programe precum Change Makers și YouthBank (Alba are cel mai longeviv program din România, parte a unei rețele internaționale ce acoperă 4 continente), în fiecare an din ultimii 10, sute de liceeni au devenit lideri în generația lor, iar proiectele realizate de ei și finanțate de fundație au avut peste 28.000 de beneficiari.

Fundația Comunitară Alba este parte a rețelei naționale din care fac parte 19 Fundații Comunitare (Alba, Bacău, Banatul Montan, Brașov, București, Buzău, Cluj, Covasna, Dâmbovița, Galați, Iași, Mureș, Odorheiu Secuiesc, Oradea, Prahova, Sibiu, Timișoara, Țara Făgărașului și Vâlcea), implicate în ample campanii de strângeri de fonduri pentru echiparea spitalelor locale și a personalului medical sau de intervenție în lupta cu COVID-19. Prin munca în rețea, Fundațiile Comunitare au acces în timp real la furnizori de încredere și stocuri de materiale și echipamente medicale, facilitând obținerea lor de către cei care au nevoie de ele.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax