Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Ajutoare de aproape 300.000 de lei, pentru 107 de familii din Alba, afectate de inundații. Din ce localități sunt beneficiarii

Publicat

107 de familii din județul Alba, afectate de inundațiile de la începtul lunii, vor primi ajutoare de urgență din partea Guvernului României.

Potrivit secretarului de stat, Alin Ignat, suma totală care va merge spre persoanele din Alba se ridică la aproximativ 300.000 de lei.

Beneficiarii sunt persoanele afectate de inundații din Aiud, Fărău, Jidvei, Șona, Sâncel, Șugag și Valea Lungă.

De asemenea, la nivel național, 792 familii și persoane singure  vor beneficia de ajutoare de urgență și o sumă de aproximativ 1.150.000 lei.

Reaminim că de la începutul lunii iulie, o parte a județului Alba a fost afectată de o serie de inundații, iar cele mai afectate locuințe și gospodării au fost cele situate în aproprierea unor cursuri de ape care s-au revărsat. În majoritatea gospodăriilor apa a trecut de mai bine de jumătate de metru și au fost distruse electrocasnice, obiecte de mobilier, dar și recolte sau grădini de legume.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax