Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Ajutor! Mă omoară!: țipetele de ajutor auzite de polițiștii din Alba Iulia când s-au dus să salveze o femeie sechestrată

Publicat

politie noaptea

O femeie din Alba Iulia a trecut prin clipe de coșmar după ce iubitul ei a ținut-o închisă în casă și a amenințat-o cu un cuțit. Totul s-a petrecut în casa bărbatului, care între timp a devenit inculpat într-un dosar de lipsire de libertate în mod ilegal. 

Faptele s-au petrecut în noaptea de 3 spre 4 iulie 2022, iar o condamnare în primă instanță a venit la sfârșitul lunii noiembrie. De asemenea motivarea a fost făcută publică. 

În motivarea magistraților este detaliat modul în care polițiștii din Alba Iulia au intervenit după ce mama femeii a sunat la poliție și a spus că fata ei este ținută cu forța în apartamentul iubitului.

Tot în motivarea instanței sunt scrise și clipele de coșmar prin care femeia a trecut.

Potrivit magistraților ”în fapt, la data de 04.07.2022 organele de poliție din cadrul Poliției Alba Iulia, ca urmare a unui apel efectuat de către martora pe SNUAU 112, cu privire la faptul că fiica acesteia, persoana vătămată este amenințată cu moartea și ținută cu forța într-un apartament.

Organele de poliţie s-au deplasat la adresa indicată de mama persoanei vătămate, unde, în momentul în care au bătut la uşa imobilului, a răspuns o voce feminină care striga „Ajutor! Mă omoară!”, organele de poliţie procedând la deschiderea forţată a uşii şi la imobilizarea inculpatului. Probatoriul administrat în cauză relevă următoarele împrejurări:

Persoana vătămată  și inculpatul au început o relație de iubire în luna decembrie a anului 2021. Din luna martie a anului curent, relația dintre părţi a început să se deterioreze pe fondul geloziei și a agresivității manifestate de către inculpat la adresa persoanei vătămate.

În data de 03.07.2022, persoana vătămată a avut mai multe discuții în contradictoriu cu inculpatul, tot pe fondul geloziei manifestate de către acesta, iar spre seară cei doi s-au deplasat la domiciliul inculpatului și s-au pus să doarmă.

În data de 04.07.2022, în jurul orelor 01:00-02:00, inculpatul a trezit-o pe persoana vătămată, ocazie cu care a început să îi adreseze acesteia mai multe întrebări în legătură cu foștii săi iubiți, dar şi cu eventuale infidelităţi ale persoanei vătămate faţă de inculpat, context în care, între cei doi s-au născut discuții în contradictoriu pe seama acestui subiect.

În împrejurările arătate, inculpatul s-a deplasat în bucătărie, de unde a luat un cuțit pe care l-a pus la gâtul persoanei vătămate, spunându-i ,,de data asta nu mai scapi”. Ţinând cuțitul la gâtul persoanei vătămate, inculpatul i-a cerut acesteia să îi spună cu cine l-a înșelat, amenințând-o că o va lovi cu cuțitul, exercitând astfel presiuni psihice asupra acesteia să recunoscă împrejurarea că l-ar fi înşelat.

În contextul discuţiilor contradictorii care au continuat, inculpatul a început să o lovească pe persoana vătămată cu pumnii și picioarele la nivelul capului și al corpului.

Ulterior, în jurul orelor 05:00, persoana vătămată a început să îi ceară, în repetate rânduri, inculpatului să îi dea voie să plece, însă acesta a refuzat, spunându-i ,,de aici nu mai pleci”.

În jurul orei 09:00 dimineața, profitând de faptul că inculpatul a adormit, persoana vătămată și-a luat telefonul, lăsat de inculpat pe o noptieră, și a trimis un mesaj text martorei, în care o anunța pe aceasta că nu este lăsată să plece din apartament și îi cerea să sune la poliție”, se arată în motivarea instanței.

Pentru fapta sa, magistrații Judecătoriei Alba Iulia au dat o primă decizie față de bărbatul care și-a sechestrat iubita. Mai exact, magistrații au decis o pedeapsă de 2 ani și 6 luni de închisoare cu suspendare.

De asemenea i-a fost interzis să se mai apropie de femeie la mai puţin de 50 metri, pe o perioadă de 3 ani de la rămânerea definitivă a sentinței.

Decizia din data de 29 noiembrie 2022 nu este definitivă.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax