Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Al patrulea deces din cauza coronavirus, în România. Este vorba despre o femeie de 72 de ani, din Suceava, cu afecțiuni cronice

Publicat

Al patrulea deces din cauza coronavirusului a fost înregistrat, luni, în România, potrivit Grupului de Comunicare Strategică.

Este vorba despre o femeie de 72 de ani, internată la Suceava, cu afecțiuni cronice, dar fără context epidemiologic. 

„În această dimineață a fost înregistrat al patrulea deces al unei persoane confirmată pozitiv la COVID 19. Este vorba despre o femeie în vârstă de 72 ani, internată în data de 21 martie 2020 în Spitalul județean Suceava, cu afecțiuni asociate cronice (diabet, boli cardiovasculare), fără context epidemiologic (nu are istoric de călătorie, nu a venit în contact cu o persoană confirmată pozitiv)”, a anunțat Grupul de Comunicare Strategică.

27 de angajați, 18 medici și 9 asistenți medicali, ai Spitalului Județean Suceava au fost depistați pozitiv la testul pentru coronavirus.

Cadrele medicale urmează să fie internate acum în izolare în secţia extinsă de Boli Infecţioase a unității sanitare. Spitalul susține că numărul mare de cazuri nu este generat de o neglijență a angajaților, ci de contactul cu persoane venite din zone de risc.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax