Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Al treilea candidat liberal pentru fotoliul de primar din Sebeş. Consilierul local Ionuţ Lupse intră în cursa internă pentru alegerile locale din 2016. VOTEAZĂ

Publicat

primaria municipiului sebes

ionut-lupse Competiţia internă din PNL pentru candidatura la fotoliul de primar de la Sebeş mai include încă un consilier local. Funcţia deţinută în prezent de Alexandru Dăncilă (PSD) este vizată de trei liberali, consilieri locali ai municipiului. Primii care şi-au anunţat intenţia de a candida pentru funcţia de primar la Sebeş au fost Cristian Radu şi Dorin Nistor, iar la sfârşitul acestei săptămâni şi Ionuţ Lupşe a anunţat aceeaşi iniţiativă.

Care ar fi cel mai potrivit candidat al PNL pentru Primăria Sebeș la alegerile din 2016?

Loading ... Loading ...

Citeşte şi Doi liberali s-au lansat în cursa internă pentru alegerile din 2016 de la Primăria Sebeş. SURSE: Actualul primar PSD nu va mai candida

Lupşe se află la al doilea mandat de consilier local şi a hotărât să intre în cursa internă a PNL Sebeş pentru funcţia de primar.

“Această hotărâre am luat-o după ultimele campanii electorale, europarlamentare şi prezidenţiale, venind în contact direct cu cetăţenii municipiului Sebeş şi cunoscându-le problemele nerezolvate de edilii PSD de-a lungul ultimilor ani. Consider că, făcând parte din generaţia tânără, pot reprezenta cu succes atât această generaţie, generaţia de mijloc, cât şi, nu în ultimul rand, generaţia intrată în rândul pensionarilor din municipiul Sebeş, Lancrăm, Petreşti şi Răhău.

De asemenea, activând în mediul privat şi cunoscând problemele cu care se confruntă antreprenorii, sunt convins că prin prestaţia mea pot să sprijin mediul de afaceri de pe raza municipiului Sebeş”, a transmis Ionuţ Lupşe.

În perioada 2009-2014, Ionuţ Lupşe a fost preşedintele Organizaţiei de Tineret a PDL Sebeş şi tot în aceeaşi perioadă, prim-vicepreşedinte al Organizaţiei de Tineret PDL la nivel judeţean.

În prezent, face parte din Biroul Permanent Local PNL Sebeş, având funcţia de vicepreşedinte. Este şi membru în Comitetul Local Executiv PNL Sebeş.

Care ar fi cel mai potrivit candidat al PNL pentru Primăria Sebeș la alegerile din 2016?

Loading ... Loading ...

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. andrei

    luni, 20.04.2015 at 11:48

    Va rugam sa mai puneti o rubrica pentru cel mai potrivit candidat PNL , o rubrica cu cuvantul ,,niciunul„…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax