Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

ALBA: 2218 de cetățeni ai județului, infectați cu noul coronavirus. Numărul cazurilor active presează dur sistemul de sănătate

Publicat

Numărul de persoane infectate până în acest moment în județul Alba a ajuns la 3859. Dintre acestea, 1529 de persoane au fost declarate vindecate și s-au înregistrat 112 decese. Un calcul simplu ne arată că, în aceste condiții, în județ sunt 2218 de cetățeni care sunt infectați în prezent, adică reprezintă ”cazuri active”. 

Majoritatea pacienților sunt în izolare la domiciliu și doar o mică parte (cei cu simptome medii și grave) sunt în spitale.

De altfel, autoritățile locale nu anunță care este situația spitalelor, câte locuri sunt și ce măsuri iau pentru a suplimenta numărul de paturi.

Primăriile care au în subordine spitale, Consiliul Județean Alba (care gestionează Spitalul Județean de Urgențe Alba) și chiar Instituția Prefectului care deține toate aceste date, nu comunică nimic pe acest subiect, în condițiile în care semnalele venite de la medici indică o presiune uriașă pe întreg sistemul medical local.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax