Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Alba: 4 persoane în carantină obligatorie, după ce nu au respectat izolarea la domiciliu. Vor plăti cheltuielile din buzunar

Publicat

Patru persoane din județul Alba au fost puse în carantină instituționalizată pentru că nu au respectat măsurile de izolare la domiciliu. Acestea vor suporta în nume propriu cheltuielile legate de carantinarea la o pensiune din Alba Iulia.

Prefectul de Alba, Nicolae Albu, a declarat pentru Alba24 că în prezent în județ sunt 8 persoane carantinate. Dintre acestea, trei persoane sunt în carantină instituționalizată la cererea lor. Legea le permite acest lucru, în măsura în care declară că nu au condiții de autoizolare acasă și nu doresc să își pună familia în pericol. O altă persoană este în carantină de acum două săptămâni (când regulile erau altele) și urmează să plece acasă astăzi.

Potrivit prefectului, celelalte persoane nu au respectat măsura de izolare la domiciliu și au fost descoperiți.

La data de 02 iunie, la nivelul judeţului Alba erau 8 persoane în carantină instituționalizată.

1.080 ieșiseră din carantină până acum, iar 1.705 persoane sunt izolate în continuare la domiciliu (alte 5.951 au ieșit din izolare, de la începutul prioadei).

Foto: Arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax